Svajoniukas parašė:
Buvau snd pas gine, rado antikunusiuncia i santaras konsultacijai, kad nebutu mazylei blogai
Tai gal truputi per ilgai uždelsė kraujo tyrimui? Man kitą pirmadienį tikrinis ir suleis jei reikės
Svajoniukas parašė:
Buvau snd pas gine, rado antikunusiuncia i santaras konsultacijai, kad nebutu mazylei blogai
Tai gal truputi per ilgai uždelsė kraujo tyrimui? Man kitą pirmadienį tikrinis ir suleis jei reikės
spygliukee parašė:
Kiek mokesite uz fotosesija?![]()
130, plius sukuosena ir makiazas
Britė parašė:
Tyrima dariau 28 savaiciu, dabar 29 savaites, siandien ejau suleisti, bet... Bet sake, ju kiekis labai mazas, pavojaus kolkas nera
Svajoniukas parašė:
Tyrima dariau 28 savaiciu, dabar 29 savaites, siandien ejau suleisti, bet... Bet sake, ju kiekis labai mazas, pavojaus kolkas nera
Tai tada stebės, nepergyvenkite, o jei ką jei jau bus rizika, tai nėštumas nebebus mažas ir skatins gimdymą
juratukeK parašė:
Sveikos, o gal kam buvo leukocitų šlapime padidėja, ką darė? Nes rezultatus mačiau kad jų padidėja, o pas gydytoją ir tik pirmadienį....
Laba, pas mane rado. Tai arba kazkoks uzdegimas, arba blogai slapimas priduotas, arba gal sirguliuojat. Nesant slapima dariau kaip buve sake, bet kelis kartus idealus slapimas, paskutini karta blogas. Liepe pakartot ir daugiau skysciu gert. Nors ta savaite kai nesiau slapima labai daug arbatu geriau, nes sirguliavau, tai del skysciu abejoju kad trukumas buvo.
sandibela parašė:
Laba, pas mane rado. Tai arba kazkoks uzdegimas, arba blogai slapimas priduotas, arba gal sirguliuojat. Nesant slapima dariau kaip buve sake, bet kelis kartus idea…
Na man tik gerklę paperšti, daugiau kaip ir nieko, skysčių ir nemanau kad trūksta, nes ankščiau ketonų buvo, tai liepė daugiau vandens gert, tai jau kai pagėriau tai pagėriau
beveik wc gyvenau
tai ketonų neberado
na žiūrėsiu tada ką sakys... gal tada dar mokamai nunešiu savaitės gale, kad pažiūrėt ar daugėja...
Akvile18 parašė:
Labas mergynos. Kaip jūs gydot savo skaudančia gerkle?
seimyna5 parašė:
Decatyl natural sendien vaistinej pasiule nes as jau trecia diena as su sloga ir gerkle skauda
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai