wilmaa parašė:
Laima Saltanavučienė. Ji labai pries cp. Bet turi buti daktaru konsiliumas ir tada nuspres ka su manimi daryti,bet pareiske ,kad i mano norus nieks nebeziures.
paziurejus atsiliepimus, tai puse neigiamu
nenoreciau pas tokia gimdyti
wilmaa parašė:
Laima Saltanavučienė. Ji labai pries cp. Bet turi buti daktaru konsiliumas ir tada nuspres ka su manimi daryti,bet pareiske ,kad i mano norus nieks nebeziures.
paziurejus atsiliepimus, tai puse neigiamu
nenoreciau pas tokia gimdyti
zhizu parašė:
VGN dabar turi statusa palankus kudikiui ir mamai namai, todel jie uz naturaluma ir priesinasi tam CP 🙈
nu žinokit va šito termino niekaip nesuprantu. Palankūs mamai? Tai jei vaikas eina užpakaliu ir mamos tarpkojį išplėš kaip snaigę, čia vadinama palanku, nes nepadarė CP? Ir vaikui palankus? Čia toks gimimas kai jį trauks nežnia už katros dalies, nes gi ne galva eina, būtų palankus?
Ką reiškia terminas palankus mamai ir kūdikiui? Pasigooglinau. Pagal PSO ir medikų komentarus internete, kalba iš esmės eina daugiausia apie po gimimo kūdikio palikimą su mama, apie oda su oda kontaktą ir maitinimą MP, virkštelės nupulsavimą ar pan. Ok, dėl maitinimo, viskas puiku, suprantama, yra tokioms ligoninėms draudžiama promint mišinius ar soskes, fine. Bet kalba neina apie gimdymą. Faktas, yra moterų, kurios pageidauga CP nes pageidauja dėl joms žinomų priežasčių, susitaria su gydytojais ir taip susilaukia vaikų. Kitais atvejais, suprantu, kad vaikai gimsta natūraliai, jei nėra indikacijų operacijai. Čia su "palankumo" statusu, sakyčiau, niekaip nesusiję, tik med. indikacijomis. Neteigiu, tik diskutuoju, tai nepulkit
Saulea17 parašė:
Tie vargai atrodo te buvo sapnas 😁 o dabar taip gerai nei skausmu nieko😁😁
Gerai mažiau čia vaidinam😂
Pikta širšė parašė:
nu žinokit va šito termino niekaip nesuprantu. Palankūs mamai? Tai jei vaikas eina užpakaliu ir mamos tarpkojį išplėš kaip snaigę, čia vadinama palanku, nes nepadar…
na as tai visiskai su jumis sutinku, tik nerandu sveiko paaiskinimo ir pateisinimo siai gydytojai 🤷♀️
bet ir del to zindymo. Jau kaip sekta tampa 🙈 neduoda pasirinkimo. As gimdziau Antakalnyje, drauge VGN. Na ir sako, kad palatoj nebuvo naujagimiui pristumiamos lovytes ir jokiu pataliuku, liepe issirengti ir miegoti su vaiku 3 paras nuogai. Taip kontaktas oda oda, nu bet jus duokit zmonem pasirinkima. Draugei pirmagimis, tai sako taip ir nemiegojo tas 3 paras, bijojo kad prispaus. Galbut reikejo paprasyti ir viska atnestu, bet nu tai kur tas pasirinkimas?
zhizu parašė:
na as tai visiskai su jumis sutinku, tik nerandu sveiko paaiskinimo ir pateisinimo siai gydytojai 🤷♀️
Kai buvau VGN, lovytė palatoj buvo, tikiuosi ne parodomoji kokia, kurią vėliau išstumia
Bet šiaip, kuo daugiau skaitau, tuo ima kažkoks durnas jausmas, kad nebesuprantu nei kur noriu gimdyt nei ką. Fanatiškas bet kokių taisyklių laikymąsis mane tiesiog baugina.
zhizu parašė:
Nu, aš su savo J dydžio papais tai ir būčiau nutrėškusi tą mažą padarėlį
Zhiuli parašė:
Blemba jei nebuciau ka tik parejus is wc, tikrai buciau prisimyzus 😂😂
As buvau pati pasiguldzius prie saves, bet instinktyviai, niekas neliepe
ir aisku lovyte buvo-kas lb patogu norint i dusa nueiti ( cia Santa) tai va, o del tu nesamoniu kad cia tipo naturalistiniai dalykai, nu wtf, jei tau neaktualu, kam kisti per prievarta, o ypac del cpo, kur yra aiski indikacija
Zhiuli parašė:
Duodat vėjo 🤣 tai jum papam atskiros lovos reikėtų 😂
zhizu parašė:
Jo jo, tas žindymo kultas kartais atrodo ribas peržengia. Juk tikrai ne visos gali maitint, tikrai. Galų gale ne visos nori. Dar esu girdejusi, kad kitur net soskes neleidzia vaikui duot, tipo pries gamta einam. Kartais is didelio rasto iseina is krasto.
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai