strikalius parašė:
Sebamed geras tepaliukas 🙂.
Taip, man jis irgi pasiteisino.
strikalius parašė:
Sebamed geras tepaliukas 🙂.
Taip, man jis irgi pasiteisino.
Septyntaškė parašė:
Mamos, maitinančios mp. Gal kokią programėlę telefone naudojat kad nepamirštumėt iš kurios krūties paskutinį maitinimą maitinot? Man prastai darosi su atmintim 🤦 pa…
Blemba man irgi kartais uztrumpina
zuvies atmintis...
giedre.ne parašė:
Atsistoju prieš vyrą, tas akį primerkią ir beda pirštu į didesnę krūtį![]()
![]()
![]()
pralinksminot
tinaaa1998 parašė:
Aš užsidedu ant rankos laisvesnę gumelę, nes su tom programėlėm per sudėtinga man🤣🤣
Ooo ideja gera :))
O gal kuri nors mamyte yra susidurusi su galvytes nugulejimu? Gal man tik vaidenasi (tikiuosi, nes amziais kazka prisigalvoju) bet viena galvytes puse plokstesne. Aisku eisim pas seimos gydytoja ir ji pasakys kaip yra. Bet iki to laiko, man reiketu guldyti vaika ant kitos puses kuri nenuguleta?
M@m@ parašė:
O gal kuri nors mamyte yra susidurusi su galvytes nugulejimu? Gal man tik vaidenasi (tikiuosi, nes amziais kazka prisigalvoju) bet viena galvytes puse plokstesne. A…
Taip,turit guldyti ant kitos, padėkite kokių paveiksliukų kai budrauja. Pirmas sūnus buvo šiek tiek nugulejes,tai tiesiog vis guldem ant anos puses
Illusion parašė:
Mano ir luzta 23.30.. o jei pilvas kamuoja tai taip visa nakti ir kylojas..stena,verkia..nzn kaip ir bepadet, sunkus tas pilvo periodas.. su dviem vaikais sunku, yp…
Va va, kas mane labiausiai iš kantrybės išveda - kai vyresnėlis brolį vis pažadina 🤦🏻♀️ tai sauskelnes bando jam pakeist, tai žindyt ruošiasi, savo pilvą mažyliui prie veido kišdamas 😆 o jei maitinu - žiūrėk jau virtuvės kriauklėj maudosi 🤦🏻♀️ Apie lauką irgi tyliu 🙈
Septyntaškė parašė:
Mamos, maitinančios mp. Gal kokią programėlę telefone naudojat kad nepamirštumėt iš kurios krūties paskutinį maitinimą maitinot? Man prastai darosi su atmintim 🤦 pa…
Aš plaukų gumytę ant tos rankos, iš kurios pusės maitinau, nešiojau
bet reikia nepamiršt ir tos gumytės permaut ant kitos rankos maitinant 😂
Septyntaškė parašė:
Pas mus ta pati situacija. Dar vyresnėlis labai nevalgus, su filmukais reikia kaišioti maistą, tad maitinu mažesnę, tada ta užmiega, maitinu didesnį. Pats moka, bet…
Ta pati situacija pas mane, žodis žodin dėl tų nevalgymų 😬
18 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai