Queen11 parašė:
Supratau.bandysiu...
Svarbu nesinervinkit, pasaugokite save 🌷 nukelkite valgymą kuriam laikui, pabandykite po kelių valandų vėl sugrįžti prie to.
Queen11 parašė:
Supratau.bandysiu...
Svarbu nesinervinkit, pasaugokite save 🌷 nukelkite valgymą kuriam laikui, pabandykite po kelių valandų vėl sugrįžti prie to.
Laurute90 parašė:
Iš pradžiu kažkaip nesinervinau...Galvojau nu eilinis etapas,periodas...kaip ir visi ,greit baigsis .bet dabar kuo toliau tuo sunkiau darosi...aš net neisivaizduoju ka jai pagaminti..nes net tai ka labiausiai mėgo nebevalgo...arba du šaukštus suvalgo ir vėliau viskas..laiko burnoje..ir arba nuryja po labai ilgo liko arba nebe...ir tiesiog spjauna...pietums jau blenderiu maista malt pradejau...tai bent pavalgo...ir tai nevisada.ir laiko burnoje ta šaukšta tik jau trumpa laika...Vakare vakar varškėčiu daviau...Du kasnius suvalge.vėliau prisikimšo burna tuo blynu ir laikė pusvalandi.kol galiausiai vistiek išspjovė.taip ir liko be vakarienes.Nes aš tiesiog nebežinojau ką jai duoti...o ir pati ji po kurio laiko kai nepavalgo pasidaro psichuota...nu žodžiu vat toks užburtas ratas
Queen11 parašė:
Iš pradžiu kažkaip nesinervinau...Galvojau nu eilinis etapas,periodas...kaip ir visi ,greit baigsis .bet dabar kuo toliau tuo sunkiau darosi...aš net neisivaizduoju…
Puikiai jus suprantu. Pas mus irgi iš viską valgančio vaiko staiga tapo toks meniu: makaronai, ryžiai, blyneliai, vištiena, batonas. Viskas. Ir gali daryt ką nori, nei košių, nei sriubų, nei mėsų, nei daržovių. Išbandyta jau n visko. Čia jau pusmetį tęsiasi taip 🙈 teks kažkaip išgyvent. Kartais suveikia tas valgymo nukėlimas keliom valandom tikrai. Pabandykit. Daug tos kantrybės reikia su tokio amžiaus vaikais. Guodžia tik, kad tai laikina ir kada nors praeis.
Laurute90 parašė:
Puikiai jus suprantu. Pas mus irgi iš viską valgančio vaiko staiga tapo toks meniu: makaronai, ryžiai, blyneliai, vištiena, batonas. Viskas. Ir gali daryt ką nori, …
Taip..gerai ,kad iš vis bent kažka suvalgo...tai bent tas jau ramina.kad iš alkio nenumirs...
Dukra iš vis nebuvo niekada labai valgus vaikas...Ir vasaros pradžioj pradėjo taip neblogai valgyt...Ir ta ir ana.Ir ragaut viska pradejo ,kažkaip pradėjo ja dominti maistas...ir vat liepos pabaigoj bamt ,ir kažkas pasidarė...nustojo valgyti pietūs...dabar tas bajeris su tuo laikymu burnoje...aš vis sedžiu ir pergyvenu...o gal pas ja kažkas su gerkle ne taip,gal joks refliuksas išlindo,gal ten kažka skauda jai.gal kokia žaizdele gerklėje..kas su virškinimu kažkas negerai..ir sedžiu ir prisisuku sau visokiu baisenybiu
Queen11 parašė:
Taip..gerai ,kad iš vis bent kažka suvalgo...tai bent tas jau ramina.kad iš alkio nenumirs...
Iš alkio tikrai nenumirs, nepergyvenkit taip. Jei skaudėtų verktų, ar vangi būtų. Gal kitos mamos dar pasidalins patirtimi, bet man atrodo su tais valgymais, nevalgymais pas visus bangomis visko būna.
Man labai palengvėjo, kai atsikračiau nusistatymo, kad vaikas turi valgyti tada ir tada. Na gal ne alkanas, gal jam mažiau norisi ar rečiau. Nes kol vaikiausi valandų ir kad privalo valgyti, tai buvau visus nervus išsitampiusi.
Laurute90 parašė:
Iš alkio tikrai nenumirs, nepergyvenkit taip. Jei skaudėtų verktų, ar vangi būtų. Gal kitos mamos dar pasidalins patirtimi, bet man atrodo su tais valgymais, nevalg…
Tai ir man reik arsikratyt to nusistatymo...
Aplamai aš manau ,jeigu aš būčiau garantuota kad tikrai su jos sveikata viskas gerai,o cia eiliniai etapa vaiko,aš nepergyvenčiau ir nenori -tegul nevalgo.....aš pati turiu skrandžio problemu,dėl to man nevalgymas yra tada kai blogai jaučiuosi....bligai virškina...dėl to gal taip ir prisigalvoju...
Pas gydytoja vis tiek užrašiau vaika 😅nu ka aš galiu padaryt su savo smegenim...paranojikė kažkokia
Queen11 parašė:
Tai ir man reik arsikratyt to nusistatymo...
Aplamai aš manau ,jeigu aš būčiau garantuota kad tikrai su jos sveikata viskas ger…
Na jei tik jums bus ramiau, tai apsilankykite 🌷 rami mama, rami šeima. Viskas bus gerai, vaikas tikrai savo elgesiu ar sveikata parodytų, kad jaučiasi blogai.
Laurute90 parašė:
Na jei tik jums bus ramiau, tai apsilankykite 🌷 rami mama, rami šeima. Viskas bus gerai, vaikas tikrai savo elgesiu ar sveikata parodytų, kad jaučiasi blogai.
Nu ir aš manau.Ji linksma guvi,žaidžia,kalba,rėkia😅lyg ir gerai viskas.Pavyzdžiui jeigu ji susibrozdina ar vat buvo pusle ant kojos pritrinus,tai jomajo..visas dvi savaites vaikšto,kiekviena diena po šimtas kartu , sako "Popa Popa"😅ten jau sugije ir nieko nėra o ji vistiek popa popa😂tai galvoju jeigu būtu ten kažkas toj gerklei gal irgi pasakytu kad popa🤷♀️
Queen11 parašė:
Nu ir aš manau.Ji linksma guvi,žaidžia,kalba,rėkia😅lyg ir gerai viskas.Pavyzdžiui jeigu ji susibrozdina ar vat buvo pusle ant kojos pritrinus,tai jomajo..visas dvi …
tikrai sakytu. mano mergaite ir vis rode nubrozdinima vos iziurima 😁
o del laikymo maisto as ir galvociau, kad faze kazkokia daugiau nei problema su sveikata, matyt jusu reakcija mato ir daro taip.Manoji labai daro tai i ka as reguoju o ypac jei negiamai. dukra irgi labai nevalgi, tai realiai viena karta dienoj normaliai ka suvalgoj, paskui po sauksta ir t.t. ir auga ☺️
jus mamyte, labai nesijaudinkite, praeis🤗
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai