Citrone parašė:
Mhm, nosyte pas mus pilnai atidengta, kazin ar normalu cia taip 🙄
Nepribėga pienuko į nosyte? Nes pas mane dažniausiai snopuoja kai smarki srovė pienuko ir tada net per nosį pila ir tas snopavimas tada.
Citrone parašė:
Mhm, nosyte pas mus pilnai atidengta, kazin ar normalu cia taip 🙄
Nepribėga pienuko į nosyte? Nes pas mane dažniausiai snopuoja kai smarki srovė pienuko ir tada net per nosį pila ir tas snopavimas tada.
saulemuske parašė:
O mamytės kaip jums su maitinimu? Jau isivaziavot? Ar Čia man vienai pradžia sunki? 🙄 Labai jautri krūtine ir skausmingi speneliai. 😭
Atrodo mums 10 dienų, bet kaip amžinybė 😭😂 pirmom dienom maitinau tik iš vienos krūtinės, nes kitos neėmė ir viskas, nors akušerės sakė, kad spenelis mano visai geras. Prasidėjo kietėjimai, skausmai, aišku pirmom dienom tą vieną spenelį nugriaužė iki šašų :| tai grįžus namo ėmiau gydytis kaip išmaniau, plius su rankiniu galiausiai išsitraukiau nenorimą krūtį (gal valandą užtrukau, virš 40ml išsitraukiau tąkart), bet tada pastebėjau, kad su juo spenelio forma išsipūtė, tai kelias dienas prieš maitinant iš kitos krūties su juo truputį nusitraukdavau, kol neapsikentus vyro paprašiau vaistinėj paklausti apie antspenius. Tai dabar iš vienos krūtinės jau normaliai valgom išmokusios, o su kita naudoju antspenį. Jautri krūtinė, bet naudoju maria nipple cream ir lyg ir viskas pakenčiama dabar 😍
ustulyte parašė:
Gal kuri zinot ar po hepatito b skiepo? (Kur polikl jau daro) ta pacia diena galima maudyt?neuzklausiau gydytojos ir dabar nezinau ka daryt
Mums ta diena liepe nemauditi.
Jjuditta parašė:
Mamytės, o kas kiek laiko leliams patalynes keičiat? (Kieno lovytėj miega) susiginčijom su vyru, kad dažnai nereikia, nes jo manymu ji gi neprakaituoja, tai nėr ko …
Mes kas savaite. Savo keiciam ir jos pakeiciam, nedaug gi darbo jos isskalbt ir islygint. O ka as zinau vien dulkiu gi vis tiek prisirenka namie, smagiau kai gaivi patalyne man paciai.
Jjuditta parašė:
Atrodo mums 10 dienų, bet kaip amžinybė 😭😂 pirmom dienom maitinau tik iš vienos krūtinės, nes kitos neėmė ir viskas, nors akušerės sakė, kad spenelis mano visai ger…
Kaip tik pagalvojau kaip jūs laikotės su žindymu 😁 džiugu, kad jau įsivažiuojate, susitvarkys greitai jau 👍🏻🌹
As nosyte valau kasdiena su aspiratorium,dar ilasinu juros vandens,kad neissausetu gleivine🙂patalyne keiciu kas savaite,tai kas kad neprakaituoja😁vistiek kaupiasi ir dulkes ir maloniau miegoti vaikuciui🙂
O jus kai ismaudot rengiat vaika toj pacioj patalpoj?pas mus dusas ir jame lb mazai vietos,tai mes kai ismaudom nesam rengti i kambari,tai rekia iki pamelynavimo kol rengiu,gal jam per vesu🤔
Citrone parašė:
Mamytes, ar valot profilaktiskai maziukam nosytes? Su kuo? ☺️
Jūros vandenuko pora lašiukų ir išsiurbiu su aspiratoriumi. 😌
Sieloja parašė:
Jūros vandenuko pora lašiukų ir išsiurbiu su aspiratoriumi. 😌
I buna ka issiurbti? As tik su merliuko krasciuku pravalau nosytes landas. Nepagalvojau kad su aspiratorium siurbti reikia jei nera slogos
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai