Tai kai sušąla ledukai beriate į maišelį užspaudžiamą?
Kiek braškių per dieną duodate vaikams?
Ir kaip atmatuojat kiek mėsos reikia?
Kanele parašė:
Nesu dar dariusi leduku, bet bandau berti sušalusius į maišelį, tikiuosi nesukibs į vieną gabalą 😃
O mėsą pasisveriu su svarstyklėmis kad būtų 30-50 g. Turiu dabar mažais gabaliukais sušaldyto triušio.
Kanele parašė:
Is akies, vaokams daugiau 50 gr nereikia per diena tai toki gabaliuka pliis minus atmatuoju..
Geriau pasakykit,kaip Jus ja sumalat, man gaunasi kazkokia nesamone??
As jau neprisimenu,kaip su vyresniu maliau, nes nuo 8 kazkur as meciau reikala su tyrelem ir duodavau jau gabaliukais..
waily parašė:
Is akies, vaokams daugiau 50 gr nereikia per diena tai toki gabaliuka pliis minus atmatuoju..
Mesa ir darzoves garinu, po to kartu sutrinu, naudoju philips avent 2in1.
waily parašė:
Kad Beaba visai gerai sumala daržoves kartu su mėsa 🙂
Kisulita parašė:
Kad Beaba visai gerai sumala daržoves kartu su mėsa 🙂
Neturiu beaba, turiu blenderi😄 siandien daviau visgi gabaliukais valgyt mesa,nes sublenderinta sprangi kazkokia, tai visai gerai valge
waily parašė:
Neturiu beaba, turiu blenderi😄 siandien daviau visgi gabaliukais valgyt mesa,nes sublenderinta sprangi kazkokia, tai visai gerai valge![]()
O kaip mėsytę duoti gabaliukais? Mes valgome jautieną.
Jau triačia diena kaip gauna daržoves lazdelėmis tai iki šiol neprisiruošiu duoti mėsos, nes neįsivaizduoju kaip pateikti 🤔
Ar yra mamyčių kurios migdo mažuosius su mp? Kaip jums sekasi? Mano lėliukas visa laiką labai šauniai ir greitai užmigdavo prie krūties, visus miegalius taip. Paskutines dvi savaites niekaip 🤦🏻♀️ Kaip tik migdytis taip jis pradeda suktis į kita puse, apsiverčia ant pilvo ir pasikelia ant rankų.. ir pyksta kad negali uzmigt.. ant rankų nenori, per karšta, lovytej uzmigt nemoka.. o aš nevilty 🥺
lince_ parašė:
Ar yra mamyčių kurios migdo mažuosius su mp? Kaip jums sekasi? Mano lėliukas visa laiką labai šauniai ir greitai užmigdavo prie krūties, visus miegalius taip. Pasku…
Mes visada beveik migdomės su mp, o su tėčiu kai dirbu su buteliuku, ir kaip kada arba užmiega arba ne, jei neužmiega tai ant rankų užsupuoju ir taip užmiega (ir beveik visada su soske). Manoji nelabai tikriaus žino ką reiškia užmigti pačiai, ne ant rankų. O per karščius būdavom abi šlapios kol užmigdavo 😁 kelis kartus padėjo lengvai pūsti į galvytę kad nebūtų taip karšta.
11 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai