AneTaM parašė:
Va kaip faina, bendravardeo kur begat?
as tik lenke moteri esu sutikus tokiu pat vardu kol kas
ne as begu, nuo manes pabego.. tai kaip ir ner ko pas nestukes sedet, bent jau sito menesio
AneTaM parašė:
Va kaip faina, bendravardeo kur begat?
as tik lenke moteri esu sutikus tokiu pat vardu kol kas
ne as begu, nuo manes pabego.. tai kaip ir ner ko pas nestukes sedet, bent jau sito menesio
redhair parašė:
as tik lenke moteri esu sutikus tokiu pat vardu kol kas![]()
ne as begu, nuo manes pabego.. tai kaip ir ner ko pas nestukes sedet, bent jau sit…
Labai gaila
na bet pavyks, as tikiu
Su pirmagime mečiau gal šeštą savaitę. O dabar savaime mečiau prieš savaitę
Tiesiog ilgai galvojau ir nusprendžiau, kad neverta pinigų tiek leisti cigaretėms (pradėjau rūkyt beveik prieš metus), į dieną po pakelį supešdavau... o ir sveikata nekokia. Smarvė pastovi, uoslės nebuvimas. Tiesiog psichologiškai nusiteikiau, kad man NEREIKIA rūkymo ir AŠ STIPRESNĖ UŽ ŠĮ NARKOTIKĄ. Narkomane būti nesinori ir toliau ;)
Na o teigiamas testas sudėliojo visus taškus ant i.
P.s. pirma diena metus buvo sunki. Bet ištvėriau. Po dvejų parų jau vienodai buvo ir nebereikalavo organizmas nikotino
Tereikia nusiteikti ir viskas. Žinoma, jeigu yra "įsitikinimas", jog esi silpnavalis žmogus ir niekam tikęs - tai ir toliau mest neišeis
jeigu galvoji, kad visgi esi "aukščiau" visko - tai tikrai pavuks. Tik pastangų tereikia ;)
redhair parašė:
as tik lenke moteri esu sutikus tokiu pat vardu kol kas![]()
ne as begu, nuo manes pabego.. tai kaip ir ner ko pas nestukes sedet, bent jau sit…
Sekmes jums kita karta! ❤️ Laikom🤞 kad pavyktu!
parašė:
Tai vat nuomone yra vienas dalykas o ne puolimas kaip tu čia rūkai galvok apie vaiką.
Čia yra nuomonė mano, kad vaikas svarbesnis už rūkymą ir tokių atveju sužinojus, kad laukiuosi iškart mesčiau ir tiesiog daviau patarimą kad pasiskaičius neigiamų straipsnių apie rūkymą jums padės turėti daugiau valios šiam reikalui.
Bet čia jūsų valia, jūsų pasirinkimas jūsų gyvenimas 🙂
slynute parašė:
tos kurios jau buvote pas gine tai "amzius" leliaus sutapo su cia radoma?
Pagal mm 6savaites 4dienos, o pagal echo 5savaites ir 6 dienos
slynute parašė:
as tai nesuprantu bus ar ne uzdara grupe Spalinuku? 🤔 ten niekas nepriema..gal kurti reikia nauja ? 👌👍
Sukuriau grupe, ziuresim ar bus norinciu jungtis ;)
AneTaM parašė:
Sukuriau grupe, ziuresim ar bus norinciu jungtis ;)
Kaip ja rasti?
-Radau
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai