Livija parašė:
Asociajuojasi su Kalėdom 🙂
Na taip😀 arba Santana
Livija parašė:
Asociajuojasi su Kalėdom 🙂
Na taip😀 arba Santana
Sveikinimai pagimdžiusioms💐
myliulelija parašė:
Mija![]()
Labai patinka dar vardas Santa😀
Pažįstu dvi, jau suaugusias Santas, vardas pradžioj atrode keistas, bet merginos abi labai fainos, tai man vardas gražus 😍
Ar jums taip nebūna, kad vardo grožis labai priklauso nuo žmogaus, kuri pažįsti/žinai?
Pvz man daug laiko buvo nuostabus vardas Evelina, o dabar nebegalėčiau vaikui jo duot
Sveikos. Gal yra tarp jūsų marijampoliečių? 🧐 Per daug Bamboo nature nusipirkom sauskelnių 3-6 kg. Pigiau parduočiau ir pristatyčiau... mažoji mūsų per daug išsipūtė į šonus.. 🤭 Tad jei planuojate pirkti prekybos centre šias sauskelnes, paimkit iš manęs, kad nereiktų išmesti..
K25D parašė:
Daugelis nestumu prasideda dazniausiai nakti. Bet siaip pagalvojau jei bus piko valandos tai pravaziuosim pro krastine juosta o policijai paaiskinsim kodel taip pas…
Oj kaip prajuokinot, taip, gali buti, kad dauguma NESTUMU prasideda nakti 😂 😂
Sąmoninga parašė:
Ar stipriai jaučiat judesius? Man tai šiandien ipatingai stipriai![]()
Aš visada jaučiu stipriai pakankamai
tai jau pripratusi, o vakare stipriausiai būna
Rozy parašė:
Na ką mamytės 25d. vakare Cezario pjūvio pagalba gimė mūsų mažoji 53cm 3700kg Medeina. Buvo dideli siekiai pagimdyti natūraliai, bet po ilgos gimdymo veiklos žadini…
Sveikinu! Gaila, kad nepavyko naturaliai, jau pradedu galvoti, kad ir man nepavyks. Bet svarbiausia abi sveikutes! 😊
9 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai