zirniszalias parašė:
O man gydytoja šian apžiūrėjo, rado 4 cm, sakė važiuoti, kai tik pajausiu sąrėmius 🙂 tai va išsiplaunu grindis, priduodu vaikus seneliams ir važiuosim, nes juos jau…
Sėkmės . Lauksime žiniu 🥰
zirniszalias parašė:
O man gydytoja šian apžiūrėjo, rado 4 cm, sakė važiuoti, kai tik pajausiu sąrėmius 🙂 tai va išsiplaunu grindis, priduodu vaikus seneliams ir važiuosim, nes juos jau…
Sėkmės . Lauksime žiniu 🥰
Rozy parašė:
Na ką mamytės 25d. vakare Cezario pjūvio pagalba gimė mūsų mažoji 53cm 3700kg Medeina. Buvo dideli siekiai pagimdyti natūraliai, bet po ilgos gimdymo veiklos žadini…
Didžiusios sekmės jums 🥰❤️
Rozy parašė:
Na ką mamytės 25d. vakare Cezario pjūvio pagalba gimė mūsų mažoji 53cm 3700kg Medeina. Buvo dideli siekiai pagimdyti natūraliai, bet po ilgos gimdymo veiklos žadini…
Sveikinimai 🥳🥳🥳
zirniszalias parašė:
Super! Lauksim naujienu! 😊😊😊
Valdonytea parašė:
Mes tai laukiamės berniuko, tai limpa vardai Domantas, Danielius, Dominykas... Iš D raidės kažkaip, vyro vardas iš D tai gal todėl ;)
Aš kažkaip irgi norėjau Dominyko. Bet dabar mąstau tarp Pauliaus ir Luko 💗
Emi32 parašė:
Na jeigu tai pasiteisintu tai kita savaitgali turetu veikla prasideti 😅 mama ir sese abi 2 savaites pries, dukrytes gimde. Kita savaitgali 'baby shower' susiplanav…
Planuojam, kad mažasis su mumis miegos bent 1-2 metus, tai kūdikiams tikrai dar kambario nereikia 😉 Aš savo pirmagimę į kitą kambarį perkėliau tik 1,5 metų, bet ir tai tik dėl to, kad du vaikai pas mus į miegamąjį netilps... 🙂
Tai sveikinu, gražiai įrengtas kambarys, bet mažučiams kūdikėliams reikia mamos artumo ir dieną ir naktį... 🙂
Inetit parašė:
Sveikos. Gal yra tarp jūsų marijampoliečių? 🧐 Per daug Bamboo nature nusipirkom sauskelnių 3-6 kg. Pigiau parduočiau ir pristatyčiau... mažoji mūsų per daug išsipūt…
Vittt parašė:
Mes jau kurį laiką gyvenom su Viltes vardu, bet vyras pažiūrėjo statistikas, kad daug Vilčių ir staiga - ne![]()
Mes tai pasilikom prie Viltės varduko🤭🙂
Gintarė1993 parašė:
Mes tai pasilikom prie Viltės varduko🤭🙂
Ir savo pilvuko gyventoja vadinu Vilte 🥰
LadyJ parašė:
Planuojam, kad mažasis su mumis miegos bent 1-2 metus, tai kūdikiams tikrai dar kambario nereikia 😉 Aš savo pirmagimę į kitą kambarį perkėliau tik 1,5 metų, bet ir …
Aišku artumo reikia 🤗 o ir šiaip man atrodo neramu iš pradžių bus jei kitam kambary, bet čia nuo buto/namo dar priklauso: mes tai įrengėme kūdikio kambarį, nes miegamajame tai tik lovytė tilps, o jau tam kambary ir spinta drabužėliams ir komoda visokiems daiktams, žaislai vėliau irt.t. Tai miegamajame niekas iš tų baldų ir netilptų 🤭😀 tai aišku jau taip ne tik daiktams susidėti visiems turbūt ir bus, kai didesnis vaikas bus 🤗
*
Beje ar aš viena tokia, kuriai realiai sunku suvokti, kad kelios savaitės (plius minus) ir jau leliukas bus čia? 😀 kažkaip teoriškai susivokiu ir aišku laukiu labai, bet pačiai vis tiek atrodo, kad dar visai ne greitai savo klecką ne pilve turėsiu, o ant rankų 🤭😀
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai