evelinutea parašė:
Sveikos, na ar jau matosi pilvukai pas jus?![]()
Dar nieko, bet su pirmu nėštumu pradėjo matytis po 12 sav tik
evelinutea parašė:
Dar nieko, bet su pirmu nėštumu pradėjo matytis po 12 sav tik
evelinutea parašė:
Pas mane jau pilvelis, kurio neįtraukiu. Bandau viltis, kad jau pradeda lysti 😁 Aišku, jis nedidelis, nieks nesuprastų, bet, jei tai ir saviįtaiga, tai man visai smagu jį tokį matyti 😁
Šiaip, bandelių, nesveiko maisto nekemšu, apskritai, valgau mažai, svoris pakritęs nuo pradžios, tai labai norėčiau tikėti. Bet sakau, gali būti, kad tik man atrodo, jog lenda 😁
Gal drąsiausios, norit pilvelius parodyti?
Anina parašė:
Merginos ar keitet veido prieziuros priemones nestumo metu? Dabar kaip tik naudoju hialurono rugsties seruma is Manilla, kai pirkau dar nebuvau pastojus, bet planav…
Aš irgi naudoju iš Manillos hialurono serumą, bet tą truputį silpnesnį. Kažkur kas antrą rytą juo pasilepinu, nes irgi kažkaip nežinau, kiek čia saugu .... natūralu - nereiškia, kad tikrai tinka. Vat trūksta info ir man apie tai
semi parašė:
tyrimo tikslumu. Natera Panorama vienas tiksliausių šiuo metu rinkoje, atliekamas JAV. InMedicoje aš jį darausi jau antrą kartą. Kai ateina rezultatai, gyd. genetik…
As irgi inmedicoj darysiu. Tik kitam mieste 🤔
Reik ilist paziuret
Sejlia parašė:
Oj pas mane nuo 10sav štai toks ir neįtrauksi![]()
man dar augt ir augt iki tokio pilvuko kaip pas jus
tik jau kelinta diena jauciu kad vis tempia tempia man ji, toks maudenimas sakyciau, bet jau apciuopiu kad didejam
Cukriukexxx parašė:
man dar augt ir augt iki tokio pilvuko kaip pas justik jau kelinta diena jauciu kad vis tempia tempia man ji, toks maudenimas sakyciau, bet jau apciuopi…
Bet ir per mm pas mane labai islysdavo tai nenustembu kad ir dabar toks matosi, būsiu balionelis
Sejlia parašė:
Ir man dar toli iki tokio pilvekio
bet jau jau po truputeli atsiranda
Sejlia parašė:
Gražu😍
Sejlia parašė:
čia jau klausimų nekyla
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai