Boom parašė:
Gal kam ant kojų kraujosrūvos atsiranda ir žinot kaip su tuom kovoti?![]()
Man atsiradę, smulkių, nedaug. Už poros savaičių vizitą turiu ir bandysiu klaust. Gal ką patars 🤷♀️
Boom parašė:
Man atsiradę, smulkių, nedaug. Už poros savaičių vizitą turiu ir bandysiu klaust. Gal ką patars 🤷♀️
Daphne parašė:
Man ant šlaunies ir ant blauzdos atsirado, nieko panašaus nesu turėjus
Boom parašė:
Man ant šlaunies ir ant blauzdos atsirado, nieko panašaus nesu turėjus![]()
Man ties keliais, truputį ant šlaunies ir blauzdos viršuj 🤷♀️ kiek jau nėščia buvus, bet niekada bėdų nebuvo, o db atsiradę 🤷♀️
Boom parašė:
Aš turiu, bet man dar likę iš pirmo nėštumo.cia skaitosi kad kraujas nėštumo metu labiau sirkuliuojasi, kuris didina spaudimą venose dėl to taip kai kurioms atsiranda kraujostruvo..nėštumo metu gydymas tik toks tetaikomas arba kompresinės kojinės, sportas, ilgai nestoveti ( stovimas darbas bėda), mano atveju po visų gimdymu teks rimtesnio gydymo.
Gintare93 parašė:
Sveikos, mum vakar buvo echo, esam 19+3sav, tai sake 90%berniukas🙂
Faina ☺️. O koks svoris leliuko nesakė?
Laba, man 24 sav, suprantu, kad ne gruodinukas, bet nuo 19-20 sav kietėja pilvukas, kelias dienas teko gulėt ligoninėj, bet jokių vaistų apart magnio neskyrė ir poilsio režimą. Kelias dienas buvo lyg ir neblogai, bet šiandien vėl neramu...
Gal kuri mergina turi patirties su kietu pilvu? Jei taip, papasakokit kaip sekasi. Ačiū.
Pipiriuke parašė:
Laba, man 24 sav, suprantu, kad ne gruodinukas, bet nuo 19-20 sav kietėja pilvukas, kelias dienas teko gulėt ligoninėj, bet jokių vaistų apart magnio neskyrė ir poi…
Aną savaitgalį buvau nuvažiavus pasitikrint, kažkaip pasirodė gimdos kaklelis minkštas, maudė, vis kietėjo pilvukas. Bet nieko blogo nerado ir tiesiog magnis ir daug poilsio 🤷♀️ reik išlaukti kazkaip 😊
Daphne parašė:
Aną savaitgalį buvau nuvažiavus pasitikrint, kažkaip pasirodė gimdos kaklelis minkštas, maudė, vis kietėjo pilvukas. Bet nieko blogo nerado ir tiesiog magnis ir…
Kasdien kietėja?
Pipiriuke parašė:
Kasdien kietėja?
Db jau ramiau, kelis kartus per dieną. Bet šeip labiau neramina, kad daugiau pajudėjus pilvukas tampa lyg lb sunkus, lyg temtų jį kas žemėn. O dar jis nėra toks didelis. Bet matyt mažylis būna kad kažką užspaudžia ar taip įsitaiso.
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai