vikusius parašė:
Moterytės, gal turit kas pasiūlyti oftalmologą Klaipėdos, Šiaulių, Kauno apylinkėse? Ir galit papasakoti savo patirtis kaip sekėsi su akytės zondavimu?
Iš pirštuko mums ėmė
vikusius parašė:
Moterytės, gal turit kas pasiūlyti oftalmologą Klaipėdos, Šiaulių, Kauno apylinkėse? Ir galit papasakoti savo patirtis kaip sekėsi su akytės zondavimu?
Iš pirštuko mums ėmė
Lietuvaite1 parašė:
Mamos, turbut visos zinot, kad su kombiais i autokedute negalima sodinti, bet kaip nurengiat/aprengiat kombi masinoj? Nu tiek pastoviai su vyru issistresinam, nes m…
Sodinti galima,bet ale nesaugu.. nznau visus tris sodinau su kombiais ,nes maniskiai nesedi kedutese,tad netureciau kaipmlauke issikelti
tieisog zinau kad tas nesiagumas susidaro del po kombiu susidariusio oro tarpo,tai tiesiog priverziu normaliai dirzus ne pagal kombi
kadangi jau rengiu kolumbia tia jis labai minkstas ir be problemu susispaudzia
Borabora parašė:
Pasiskaičiau kad gali išslysti bet gi ten susisega pasireguliuoja įdomus reikalavimas labiau šiltom šalim tinkmas. Pilna foto su kombiais kai googlinau
Tikria taip.. musu klimatas per saltas det be kombio.. nu gali det be i ta voka.. bet tad aisimt negali.. tai mano vaikam netiko.. jei nemiega- nesedi.. tai rikdyti irgi negerai:/
Gintare1992 parašė:
Sveikos mamos, ar jau jūsų vaikučiai turi dantuka/us? Ar buvo kam kad išlindo nors dantenos nebuvo patinusios.?
Nepasakyciau kd buco dantenos patine
bet vakar kai reke zuriu balti bruksneliai,palieciu iskart du dantukai:))
Mamulia parašė:
Nepasakyciau kd buco dantenos patinebet vakar kai reke zuriu balti bruksneliai,palieciu iskart du dantukai:))
Oho, smagu, kad taip ir kart 2.
na žiūrėsim, kol kas nieko nors bruzina su kramtuku per dantenos labai, bet kol kas nieko. Bet ir irzlumas praėjo lyg ir. Vakar jau buvo ramus normalus vakaras. 😁😁😁😁
Gintare1992 parašė:
Oho, smagu, kad taip ir kart 2.na žiūrėsim, kol kas nieko nors bruzina su kramtuku per dantenos labai, bet kol kas nieko. Bet ir irzlumas praėjo lyg ir. Vakar ja…
Pas mane panikė irgi irzli dantukus kad kasosi,dantenos ištinusios ir matosi juostelė ant apatinių dantenų tai vis laukiu tų dantukų bet dar nieko 😁
Turėjau labai nemalonų vizitą ligoninėje 5mėn progą,tyrėmės kakutį. Daktarė paklausė kiek sveriam sakau 8,7kg tai man pareiškė kad mano mergaitei reiki dietos laikytis 🤦🏻♀️ Nu vietoi sustingau ir nieko nebesakiau,kaip vaikui paaiškinti kad tu negausi papulio nes tau viršavoria 😀 kažkokia neadekvati gydytoja,gi nuo mamos pieno vaikas nutukti negali mano žiniomis 🤷🏻♀️
Noriu pasidžiaugti kad vartomės kuo puikiausiai tiek ant pilvuko tiek nuo jo ant nugarytės ir jau kažkokiu būdu psisukam ant pilvuko paimti kokio nors daigto 😍
Armand parašė:
Pas mane panikė irgi irzli dantukus kad kasosi,dantenos ištinusios ir matosi juostelė ant apatinių dantenų tai vis laukiu tų dantukų bet dar nieko 😁
Mano vaikinas 4 mėnesių būdamas 8,9 kg svėrė ir gydytoja nieko blogo nesakė. Atrodo vizualiai gerai, yra didesnio nei vidutinis ūgio ir nesuku galvos dėl to svorio
Sveikos mamytes, vaikiukas nuo pt gimimo kakojo skystai, ta kosyte buvo gal pirmus du su puse men, o dabar jau 3 sav isvis vandenuku varo, spalva garstyciu, bet matosi subine rausta nuo kakio, kakoja buna 5-8 kart dienoj, ryt nesiu priduot kakuti, biogaia jau savaite geriam nieks nesikeicia, Maitinu mp. Ar cia gali taip but kad labai suvirskina maistuka del to taip skystai varo? Nes galvoju gal pradet primaitint gal kakis pasikeis, nors planavau nuo 6 men primaitinti tik
Luara27 parašė:
Sveikos, gal vilnietes turi rekomendaciju is kur torta uzsakyt 6menesiu progai?
As uzsakinejau fb : bites korio skanumynai, tikrai tortau kokybe 100% sviezus, slapi, skonis puikus
GintareLu parašė:
Sveikos mamytes, vaikiukas nuo pt gimimo kakojo skystai, ta kosyte buvo gal pirmus du su puse men, o dabar jau 3 sav isvis vandenuku varo, spalva garstyciu, bet mat…
Sveiki. Nors as ne is jusu temos bet musu situacija dabar lygiai tokia pati yra tik kad mes maitinam misinuku. Ryt nieko nebelquksiu mėginsiu gydytojai skambint. Nors neatrodo kad sirgtu. Kazin gali nuo dantuku buti stiprus viduriavimas?
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai