Majaap parašė:
Maniškis 2 mėn buvo 66 cm ir 7,4 kg, dabar jau virš 8 😂 tai jum tik valgyt ir valgyt 😂 realiai dabar kaip pusmetinukas atrodo 😂
Geras😁😁😁😁!!!! Koks drūtuoliukas😍
Majaap parašė:
Maniškis 2 mėn buvo 66 cm ir 7,4 kg, dabar jau virš 8 😂 tai jum tik valgyt ir valgyt 😂 realiai dabar kaip pusmetinukas atrodo 😂
Geras😁😁😁😁!!!! Koks drūtuoliukas😍
Uogytea parašė:
Sveikos, ar jums skauda kruti kai valgo? Toks jausmas kaio meslungi kad sutraukia. Tempia 🤔
Tai gal skauda, kai pieną atleidinėja?
Aušrytėlė parašė:
Gimė 3953😁ir 54cm
Mano gimė 3.48, 2 mėn svėrė 6.1 ir niekas nei žodžio nesakė😄
labaskaveiki parašė:
Oi kokia faina, iš kur pirkot jei ne paslaptis? 🙈❤️
Žinoma
pirkom iš "Knysliukas", jie FB yra. arba FB paieškokit "veiklos lentos", daug visokių variantų išmes.
Aušrytėlė parašė:
Mus siunčia,kad ant pilvuko gulėdama galvytę vis į vieną pusę lenkia ir rankytes tipo neteisingai laiko🤷♀️nors šiaip iki 4mėn.sakė turi viskas susitvarkyti,bet aps…
Manoji irgi į vieną pusę galvą pakreipusi laiko ant pilvuko paguldyta, kartais pavyksta jai ir tiesiai laikyti. Mes jau turim diagnozę - padidėjęs raumenų tonusas (buvom pas neurologę 1 mėn. amžiaus, dabar eisim pas reabilitologą, kai būsim 3 mėn.).
Rouzz parašė:
Mano gimė 3.48, 2 mėn svėrė 6.1 ir niekas nei žodžio nesakė😄
Tai va,mums irgi 2mėn.ir 1sav.,bet jau gydytoja su nepasitenkinimu į mane žvelgė🤣
Dangyra parašė:
Manoji irgi į vieną pusę galvą pakreipusi laiko ant pilvuko paguldyta, kartais pavyksta jai ir tiesiai laikyti. Mes jau turim diagnozę - padidėjęs raumenų tonusas (…
Tai va,mūsų irgi tas pats trb laukia🙄o mankštelių paskyrė jums?
Majaap parašė:
Atleidimo refleksas tik keliom sekundėm ar visą žindymo laiką skauda?
Pradžioj, veliau ligu ne. Bet tas jausmas toks nefainas
Uogytea parašė:
Pradžioj, veliau ligu ne. Bet tas jausmas toks nefainas
Tai greičiausiai pieno atleidimo refleksas. Tokie diegliukai nueinantys ar "elektra" 😊
Kluck parašė:
Tai gal skauda, kai pieną atleidinėja?
Kai traukia atrodo kad raumeni sutraukia. Tai minkau kazkiek sumazeja. Paskui nebebuna. Galvoju gal pieno nera, nu bet paspaudus kai duod fontanas i akis, tai yra reiskia😂😂 tai nesuprantu
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai