Vežiukė22 parašė:
O kaip daznai jus echo prasot?
Jug tai irgi nera i nauda paciam kudikiui. Viskam yra rybos.
Išprašau echo bent kas 1,5 mėnesio 😊
Vežiukė22 parašė:
O kaip daznai jus echo prasot?
Jug tai irgi nera i nauda paciam kudikiui. Viskam yra rybos.
alyvmedis parašė:
Sveikos.na va buvau šiandien nuvažiavus į priimamaji dėl savo pilvo spazmų ir maudimo, tai apžiūrėjo, nieko blogo nerado. Tik pasirodo, kad vaikas gerokai didesnis …
Aš kai dabar buvau paskutiniam echo tai irgi vaikelio svoris buvo didesnis. Nes ėjau 30+3 sav. O atitiko 32+5.. bet nieko tame blogo neįžvelgė. 🤷🏼♀️ Nepamirškit kad echo šešėliu mokslas. Dažnai neteisingai svori paskaičiuoja. Kiek jau istorijų girdėjau kad numatė vaiko svori dideli o ištikrųjų gime labai normalus. Net draugei cp dare nes ale vaikas virš 4,7 (o ji pati labai maža), bet gime 3,6 ir paskui labai nervinosi nes visgi galejo pati gimdyt...
Busimamamyte parašė:
Na gal ginekologe siuo atveju visgi teisi. Nera tiklso tiek daznai kystis i vaikelio erdve.
Bet tai jusu pasirinkimas. ;)
Vežiukė22 parašė:
Na gal ginekologe siuo atveju visgi teisi. Nera tiklso tiek daznai kystis i vaikelio erdve.
Zinokit jei be jokiu komplikaciju tikrai, du echo ir uztenka,jei moteriai GD tai geriausia kas menesi,nes GD turi itakos leliui,ir stebet patartina.
Mamytevi parašė:
Zinokit jei be jokiu komplikaciju tikrai, du echo ir uztenka,jei moteriai GD tai geriausia kas menesi,nes GD turi itakos leliui,ir stebet patartina.
Na čia manau ir nuo klinikoj priklauso, nes turiu GD, ir vistiek tik du echoskopus turėjau.
Daktarės užklausiau dėl dar vieno echo, tai tiesiog ir pasakė, kad nebus daugiau.
Piktžolė parašė:
Na čia manau ir nuo klinikoj priklauso, nes turiu GD, ir vistiek tik du echoskopus turėjau.
Sita pilnai suprantu,valstyb istaiga, gine, tik du echo,buvo dar vienas-isbrauke.bet einu privaciai, ji ir pasake GD turi ziuret dazniau, tai ir ziuri, dabar 34 sav einu i santarus nes turiu siuntima,tai jau ramiau bus,nes paziures. Nes poliklinikoj nieks neziurejo CP vieta randa
nors po pirmo gimdymo mazas laiko tarpa,o buvo extra CP,ai,
Piktžolė parašė:
O del GD,jums gi pas 3 lygio gine priklauso nuo 34 savaites, turi siuntima duot nes man tai dave
kristute1 parašė:
Su GD aš į klinikas jau ketvirtą kartą eisiu echoskopijai![]()
Aš taip pat su Gd jau 4kart klinikose echo turėsiu. Iš viso jau net nežinau kiek buvo, nes ir poliklinikoj ginė darė 3 ar 4 kartus
Piktžolė parašė:
Mano ginekologe sake, kad nauju nutarimu dar 35 nestumo savaite echo daro. Tai viso 3 echo per nestuma jei nera kazkokiu bedeliu.
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai