Silvestra parašė:
Tai gerai apsiskaičiavau tada👍🏻😀 Ačiū! 🌸
Sėkmės! ☀️
Silvestra parašė:
Tai gerai apsiskaičiavau tada👍🏻😀 Ačiū! 🌸
Sėkmės! ☀️
Silvestra parašė:
Sveikos balandinuku mamytės! Aišku aš čia šiektiek ne vietoj🙈😀 Bet labai norėčiau būti irgi balandžiuko/kės mamytė🙈 Ir taip ir taip skaičiuoji tai kada reikėtu past…
Sveika, liepos menesi
Audra1994 parašė:
Sveikos merginos, siandien suejo terminas lankiausi pas gyditojos, ryt siuncia i stacionara apziurai, labai jaudinuos zada skatint gimdyma 😰
O kaip jauciates?
Jei neturite jokiu negerumu, nestumas sklandus, tai nesutikit dar skatinti
Piktžolė parašė:
Merginos, nežinau kaip čia pasielgti, šiandiena terminas suėjo, veiksmo jokio ir na nepanašu kad bus. Ir nežinau ar čia palaukti man iki kitos savaitės pradžios ar …
As asmeniskai palaukciau. Na kiek is tikro moteru pagimdo butent termino diena? 🤷🏻♀️
Palaukite, viskas prasides.
As irgi daugiau vizitu mebeturiu pas gine, net keista (nuo 37sav), bet ale po termino paskambins.
Vežiukė22 parašė:
O kaip jauciates?
Jei neturite jokiu negerumu, nestumas sklandus, tai nesutikit dar skatinti![]()
Nu jauciuosi gerai 😊
Vežiukė22 parašė:
As asmeniskai palaukciau. Na kiek is tikro moteru pagimdo butent termino diena? 🤷🏻♀️
Tai va aš ir galvoju, kad nėra kur skubu, judesius jauti, tik čia skaitau kad turi tikrinti kai 40+ savaičių, tai tokia pasimetusi.
O pas gine tai aš irgi 36 savaičių paskutinį kartą buvau. Man visa nėštumą šiaip šeimos daktarė prižiūrėjo.
Piktžolė parašė:
Tai va aš ir galvoju, kad nėra kur skubu, judesius jauti, tik čia skaitau kad turi tikrinti kai 40+ savaičių, tai tokia pasimetusi.
Tai tikrint tegu tikrina, o skatinti nera ko. Na kazkaip, viskam savo laikas
Galite savo ginei paskambinti ir pasikonsultuoti ar laukti pirmadienio ar vaziuoti savatigali tikrinti tonus ir panasiai ☺️
Piktžolė parašė:
Kaip įdomiai visgi, man antakalnio poliklinikoje prižiūrinti akušere-ginekologe vizitus nuo 32 savaites pradejo skirti kas 14 dienu ir nuolatos daro šlapimo tyrimus, nors nėštumas sklandus :)) dabar irgi terminas 27 diena, tačiai jei nepagimdysiu vizitas 28 dienai paskirtas su tyrimu yra 😊
15 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai