Niusia parašė:
Aš po vizito pas Beniušienę ką tik🙂 vėluojasi gydytoja šiandien, turbūt todėl pavėlino.
Grožid akims🙂 kiek truko vizitas?
Niusia parašė:
Aš po vizito pas Beniušienę ką tik🙂 vėluojasi gydytoja šiandien, turbūt todėl pavėlino.
Grožid akims🙂 kiek truko vizitas?
Lau32 parašė:
as tai net labai vertinu devetus geros kokybes daiktusypac parduotuvese buna labai geru firmu puikios kokybes rubu uz juokinga kaina. tai ir tvariau aplinkai ne…
Būtent – geros kokybės, dėvėtus, bet nenudėvėtus. Bet tokių rečiau atiduoda. 🤷♀️ Aš mielai priimčiau gerą vežimą, vonelę, lovelę, gal ir keletą tikrai reikalingų drabužėlių.
Bet tikrai nesinori būti nebereikalingų daiktų surinkimo, rūšiavimo ir utilizavimo punktu. Vien todėl, kad laukiuosi, o kažkas jau paaugino savo vaikus. 🤷♀️
Skamba griežtokai – truputį hiperbolizuoju 😇
Sveikinu
Eleonora Bonė parašė:
Aš irgi po savo didžiojo vizito pas gydytoją. Viskas puiku! Vaikelis beveik savaite skuba augti. Lytis nesikeičia - užtikrintas berniukas. ☺️ Tik nuotraukoj didelė …
Sveikinu 😊 musu ta pačia diena terminas, o mano scanas tik sausio 3. Dar ilgai laukt
O Jums terminas nesikeis del to, kad savaite skuba augti?
Georginna parašė:
Na man jau +6 kg, tai aš net nebeturiu komentarų iš kur man tas svoris taip auga![]()
O mano + 7 kg. Valgau atrodo ne kitaip nei iki nėštumo, bet svoris auga. Mankšta ryte ir vakare šiek tiek pristabdo augima, bet darosi neramu. Sveikinimai visoms,kurios jau turėjo scaną. Manasis 29 dieną, labai laukiu
Inmap parašė:
O mano + 7 kg. Valgau atrodo ne kitaip nei iki nėštumo, bet svoris auga. Mankšta ryte ir vakare šiek tiek pristabdo augima, bet darosi neramu. Sveikinimai visoms,ku…
Mano irgi bus 29d labai laukiu 😊
Eleonora Bonė parašė:
Būtent – geros kokybės, dėvėtus, bet nenudėvėtus. Bet tokių rečiau atiduoda. 🤷♀️ Aš mielai priimčiau gerą vežimą, vonelę, lovelę, gal ir keletą tikrai reikalingų d…
as paklausiau, ar tikrai nera kam atiduoti, tai vystymo ta paminkstinina pvz ir vonele panesiota paliksim kaime, kad veziotis nereiktu
drauge babybjorna labai nori atiduot, bet jis jau toks pavarges, irgi kaime palikskm... i namus nusipirkau is kitos drauges deveta bet labai gero stovio
taip ir laviruojam 🙈🙈🙈 kad nieko neizeist
tikrai sudroztu nieko nesinori.
Eleonora Bonė parašė:
Būtent – geros kokybės, dėvėtus, bet nenudėvėtus. Bet tokių rečiau atiduoda. 🤷♀️ Aš mielai priimčiau gerą vežimą, vonelę, lovelę, gal ir keletą tikrai reikalingų d…
Man kai dukra pagimdziau vyro teta is lenkijos priveze tokiu skarmalu, kad anytos paprasiau, jai perduoti, kad as pakankamai uzdirbu, kad vaiko nerengciau tokiais skarmalais... Nes buvo ziauru... Drabuziai su demem, istampyti, apsiburbulave ir dar is mados iseje pries gera 10 meti... Zodziu ismeti nenorejo tai parvilko net i LT... Nepasikulinau viska issakyti, nes zmogui nebuvo geda vezti tokius daiktus...
As visad palikdavau geresnius rubelius dukros, sandeliuodavau garaze, nuo daiktu iki rubeliu. Buvau nuvezus geros bukles rubelius atiduot i soc. Namus, tai nepatenkinti paeme dezes nes ale akcija pasibaigus jau buvo, ko cia atveziau(rubeliai isplauti, idelios bukles buvo). Po to sykio supykau, sakiau nebevesiu. Sia vasara garaza tvarkem, vyrui sakau neturim kam atiduot daiktu isaugtu, sakau metam lauk, i soc namus nevesiu, vaiku vistiek nebeturesim😂tai vasara viska ismeciau, tik kudykio lovele palikau😂ir va paciai dabar visko reikia, nieko nebeturiu🙈
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai