Chinchinke parašė:
Va, parase dar 1 mama, kurios vaikui buvo panasiai - irgi po baby spa apsilankymo prasidejo 6-7 kartai viduriavimo, ji nesusiejo is pradziu, nes kaip ir iki 8 skait…
Bet jei kvapas nekoks, gal verta pasikonsultuoti su gydytoja.
Chinchinke parašė:
Va, parase dar 1 mama, kurios vaikui buvo panasiai - irgi po baby spa apsilankymo prasidejo 6-7 kartai viduriavimo, ji nesusiejo is pradziu, nes kaip ir iki 8 skait…
Bet jei kvapas nekoks, gal verta pasikonsultuoti su gydytoja.
As savo daktarei skambinau, ji ramiausiai sake kad uzsirasyciau kitai sav pas ja... tai man toks jos pasakymas tao nei sis nei tas.
Saiau stebesiu kol kas, jei ka, varysim i priemima Santariskese. Be reikalo nenoriu ten vaziuot bacilu rinkt, o.ir i infekcini nenoriu gultis, o su viduriavimu garantuotai ten guldys jei ka... tai atvaziuosim su 1 beda, grisim su 3 is ten... :/ todel dar stebiu situacija...
Caramelle1 parašė:
Gal kurios pasidalintimet ka valgo jau jusu vaikai per diena?😊 mes pietums valgom darzoviene, vakar kruopu darzoviu kose pabandziu duoti, nes tik vienu kruopu rytai…
Ryte valgo ryžius arba ryžių ir corn mix arba avižas su bananu, obuoliu ir mėlynėm.. Kartais pamainau vaisius, tai įdedu kriaušės vietoj kažko ar braškių...
Pietums/vakarienei (nežinau kaip pavadinti, nes valgo 4-5val😂) tai gauna daržoviene (Pastarnokas, brokolis, kalafijoras, šparaginės pupelės, cukinija, moliūgas).. Dabar jau pora kartų per savaitę padarau daržoviene su trupučiu vištienos
Pradedam mėsytę valgyt...
Norėčiau įvesti 3k per dieną valgymą, bet bijau, nes jau nuo 2k per dieną krūtinė vis pilna ir pilna.. Nes apmažėjo žindymas nei įprastai be košių, tai tie papuliai kažko neprisitaiko pas mane lengvai, o jau mėnesį gerą primaitinu, o situacija nesikeičia🤦♀️ Tai sakiau nuo 7mėn įvesiu ir 3 valgymą
Beje vis pasiūlau blw būdą... Šiandien gavo bulvę, tai pats noriai trynė tarp pirštų, kišosi burnon ir "kramtė"😂 Džiaugiuosi, kad nebuvo jokių springimų, gražiai nusirijo...
Gerdukas parašė:
O kaip merginos pas jūsų mažyliais su svoriu? Mes gimėm 3160g. Dabar sveriam 9,9kg. 🫣😬 gydytojas sako viskas gerai, nes ji ne stora, o tvirta labai mergytė, o man …
Uoj tik džiaukitės, kad auga.. Po to išjudės viską ir apkus...
Maniškis gimė 3,920g, o dabar 9kg... Paskutinį mėn mažokai priaugo, bet nepergyvenu, nes labai daug juda...😁
bananana parašė:
Ryte valgo ryžius arba ryžių ir corn mix arba avižas su bananu, obuoliu ir mėlynėm.. Kartais pamainau vaisius, tai įdedu kriaušės vietoj kažko ar braškių...
…
Mes darzoviene pietums valgom, visas darzoves kokias duosi tokias valgis, karta maisiau jau su ryziais irgi valge. Bandau ivest rytais kruopas bet nelabai megsta, bandysiu eksperimentuoti su vaisiais maisyti vis.😄 Mesyte mes ir nuo rugsejo pradesim ragauti. O blw irgi galvoju ivesti nuo 7 menesio gal, duoti paciai valgit. Na ziuresiu kaip seksis😄 o tarkim jei pietums maisot kruopas su darzovem, tai pusryciam jau kruopu neduot? Geriau vaisiu tyrele kokia gal? 😄 nes galvoju jei ji rytais tu kosiu nenores tai bent su darzovem pamaisysiu😂
Googa parašė:
O kruopas verdant? Vėliau blenderiuojat? Mano avent negarina kruopų 🙈
Mano panele pusryčiams koše valgo. Avižu arba avižos su kukurūzais.
Mes kolkas mamuko koses verdam, irgi aventa turim😊
Googa parašė:
Aš garinu (su beaba) ir paskui sublenderiuoju viską 😊
Caramelle1 parašė:
Mes darzoviene pietums valgom, visas darzoves kokias duosi tokias valgis, karta maisiau jau su ryziais irgi valge. Bandau ivest rytais kruopas bet nelabai megsta, b…
Gali buti, kad dar nera pasiruosusi dviems kartams per diena kosems, todel ryte kruopu nevalgo.. Maniskis irgi kol ryte pradejo valgyt normaliai, o ne po sauksteli-du, tai uztruko laiko, vis siuliau ir siuliau 😂 Pietus visad valge gan neblogai...
Siaip as buna kartais kokiu grudu ir pietums pamaisau jeigu neturiu darzoviu ivairoves pakankamai, nes jam perku darzoves is fermeriu, noriu kuo naturalesniu, tai nevisada ju gaunu laiku, tai tada gauna kruopu kokiu ar tu paciu ryziu/kukuruzu per pietus su koki viena darzove ar tais paciais vaisiais.. Nematau problemos ir du kartus duoti per diena, tik aisku maisyti su vaisiais ar darzovem manau butu geriau neigu vienas.. 😁
Pabandykit rytais ryziu ar kokiu kukuruzu koses pmaisyt su bananu, vaikams daug kas tinka ten, kur bananas😁
Googa parašė:
As irgi avent turiu, todel neuzsiemu tuo virimu, trinimu atskirai.. Nes jam ten tereikia sauksto-dvieju, tai tiek virti nera prasmes, o virti daugiau, kad ismesti (nes mes nevalgysim to kasdien ir siaip neesam megejai), tai tikrai neverta… Todel Perku vienas be priedu ryziu, kukuruzu ar kokiu avizu koses is vaiku skyriau, ten buna aptamil ar kitos tos firmos
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai