Egleee2 parašė:
Labas vakaras, vis dėl to.. Guliu jau išoperuota... 😢 Naktį užėjo siaubingas priepolis.... Išvežė greitoji.... Skausmas buvo toks, kad net rėkiau... Ir verkiau…
Sveikatos jums, viskas bus gerai 👍 svarbiausia dabar tikėti 🤗
Egleee2 parašė:
Labas vakaras, vis dėl to.. Guliu jau išoperuota... 😢 Naktį užėjo siaubingas priepolis.... Išvežė greitoji.... Skausmas buvo toks, kad net rėkiau... Ir verkiau…
Sveikatos jums, viskas bus gerai 👍 svarbiausia dabar tikėti 🤗
Blinkblink parašė:
Gal skaitote kokias naudingas knygas nestukems ir galite rekomenduoti?![]()
Aš šitą nusipirkau, viskas labai trumpai ir aiškiai, apie kiekvieną savaitę kaip jaučiasi vaisius ir kaip mama, kas keičiasi..
o pramogai pasiemiau Pirmą kart mama, tai ten tiesiog istorija, bet labai atvirai ir įdomiai 🥰
Arbaciauskaitek parašė:
Sveikos merginos pas mane dabar 8sav4d pastaraja savaite susiduriau su gan stipriu skausmu skrandyje valgyt beveik nieko negaliu,pavalgius atsiranda stipresnis pyki…
Laba
mane labai pykino ir vis tebepykina, skrandis atrodo lyg sustoja pavalgius, skauda dažnai. Man padeda mažos porcijos, valgyti tik tai, ką skrandis ir pykinimas leidžia (kad ir nesveiko ar nesąmoningo). Svarbu daug skysčių gerti, labiau pykina, kai trūkumas, gali padėti vanduo su citrina, mėtinė guma, imbieras (džiovintas arba sausainiukai), dėl skrandžio, jeigu skausmas dėl rūgųčių svarbu žinoti, kad saugių vaistų yra tik pora, būtinai vaistinėje perkant pasakyti, kad laukiatės.
Ater parašė:
Labamane labai pykino ir vis tebepykina, skrandis atrodo lyg sustoja pavalgius, skauda dažnai. Man padeda mažos porcijos, valgyti tik tai, ką skrandis ir pykin…
Dekui labai uz patarimus ismeginsiu
Egleee2 parašė:
Sveikatos
Egleee2 parašė:
Sveikatos! Kokia patirtis 😪 Bet Jūs stipri ir viskas bus gerai mažiukui ❤️
Maja11 parašė:
Vakar buvau pas ginekologę, 8 sav, viskas gerai. Šiandien ryte radau minimaliai rudų išskyrų, dabar lyg nieko. Ar verta panikuoti, ar stebėti kol kas?
jeigu ne šviežias kraujas nereiktų, stebėkit situacija. Jeigu nepasikeis niekas arba nerimas bus didelis, kreipkitės į gydytojus
Maja11 parašė:
Vakar buvau pas ginekologę, 8 sav, viskas gerai. Šiandien ryte radau minimaliai rudų išskyrų, dabar lyg nieko. Ar verta panikuoti, ar stebėti kol kas?
Man vakar buvo rausvu isskyru. Iskart supanikavau ir privaciai nuvaziavau. Daugiau jokio kraujo nemate sake viskas gerai, nuramino, kad gresencio nera. Bet sake chorionas dengia vidines žiomenis. Kiek skaiciau yra riziku nuo 22 sav jei nepakils. Ir iki 12 sav be jokio sekso, kol nepakilo. Tai truputi pergyvenu. Aisku kazkiek nuramino, kad dažniausiai pakyla. Gal kas esate su tuo susidure?
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai