G. G. parašė:
Sveikos, ačiū už atsakymus dėl apsaugėlių❤️😊. Mes šiandien vykstam pasimatyti su Mažyliu į Klinikas ❤️😊
Mes ir
G. G. parašė:
Sveikos, ačiū už atsakymus dėl apsaugėlių❤️😊. Mes šiandien vykstam pasimatyti su Mažyliu į Klinikas ❤️😊
Mes ir
Sveikos. Na ką buvau šiandien pasitikrinti akyčių. Gavau išvadą, kad gimdymas-planinio cezario būdu. Ir dabar aš nelabai suprantu sistemos. Ar galima rinktis bet kurią ligoninę, ar tik Kauno klinikas? 😄 gal prie to pačio turit parekomenduot kokį kompetetingą gydytoją cezariui? 🙈
Persikutee parašė:
Sveikos. Na ką buvau šiandien pasitikrinti akyčių. Gavau išvadą, kad gimdymas-planinio cezario būdu. Ir dabar aš nelabai suprantu sistemos. Ar galima rinktis bet ku…
O prie ko čia akys ir CP?🤭
skani_zemuoge parašė:
Gimdant natūraliais takais sukyla spaudimas, didelė įtampa ir pnš, todėl galima pažaida akims, tinklainei ir t.t todėl kitoms neleidžia gimdyti pačioms. Bet čia toms, kurios turi jau iki nėštumo problemų su regėjimu.
skani_zemuoge parašė:
Trumparegystė -9,5 ir akių dugne turiu žaizdelių, akispūdis per aukštas, tinklainė plona, labai didelė tikimybė tinklainių trūkimui ar net regos praradimui stūmimo metu🙈
Persikutee parašė:
Trumparegystė -9,5 ir akių dugne turiu žaizdelių, akispūdis per aukštas, tinklainė plona, labai didelė tikimybė tinklainių trūkimui ar net regos praradimui stūmimo …
Tai cia pas ka nemazas minusas, pas mane pvz -5 ( gal ir daugiau jau seniai nesitikrinau ) tai reikia pasitikrinti butinai ar galima paciai gimdyti ?
Persikutee parašė:
Sveikos. Na ką buvau šiandien pasitikrinti akyčių. Gavau išvadą, kad gimdymas-planinio cezario būdu. Ir dabar aš nelabai suprantu sistemos. Ar galima rinktis bet ku…
Turit tartis su Jus prižiūrinčia gydytoja, kada turit tokią diagnozę, tai nebūtinai Kauno klinikos, galit ir kitur planuotis cezarį, tik turit su savo gine aptarti datą konkrečią ☺️ (kiek aš žinau ir domėjausi)
O aš pati eisiu šiandien pas Simanavičiūtę dėl GD, kad patikrintų kaip auga beibis, ar norma svoris ir dėl galvytėje rastos 3mm cistos, šiaip labai nepergyvenu, nes tas pats buvo su sūnum, net labiau išreikšta, bet išaugo, nors nerimas vis tiek yra, visuomet prieš vizitus atrodo, kad "o jeigu tas, o jeigu anas" 🙆🏻♀️🙆🏻♀️🌸
Persikutee parašė:
Aš irgi laukiu rugpjūtį išvadų ar leis natūraliai ar lieps CP, man irgi dėl tinklainės ir turėjus lazerio operaciją, buvo -6. Tai seku Jūsų istoriją
105 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai