JuljanaN parašė:
Vaziuokit, as irgi vaziavau irgi vaziavau, bet pasiruoskit gali kokiom 3 parom palikt pastebet spaudima ir slapima, man taip buvo
Nuvykau, rado slapime baktymo ir pagulde stebejimui. Ryt spres ka toliau daryti🙏🏻🤷♀️
JuljanaN parašė:
Vaziuokit, as irgi vaziavau irgi vaziavau, bet pasiruoskit gali kokiom 3 parom palikt pastebet spaudima ir slapima, man taip buvo
Nuvykau, rado slapime baktymo ir pagulde stebejimui. Ryt spres ka toliau daryti🙏🏻🤷♀️
Sveikos. Buvau apžiūroj echo, per dvi savaitės priaugo lelia minimum 800g, 36+4d. Rodo 3036g + paklaida 440g. Sakė ant ribos į per didelius vaisius. Dabar vėl baimė ima, pirmi vaikai 4700g gimė, dar paaugs man iki gimdymo iki 5kg, cezario nežada, jei nekomplikuotas, bet aš nenoriu kankint vaiko su lūžusiais išsuktais kaulais (kaip ale jiems neskaudėtų jeigu nemoka to pasakyti) ir pačiai baisu, pirmagimį dėl dydžio stūmiau apie 30min, jau duso vaikas. Antras buvo cp dėl žaliu vandenų. O ką dabar daryti :/ sakiau nebevalgysiu, badausiu ar ką, kad neaugtų per savaitę po 500g
Mamukas777 parašė:
Sveikos. Buvau apžiūroj echo, per dvi savaitės priaugo lelia minimum 800g, 36+4d. Rodo 3036g + paklaida 440g. Sakė ant ribos į per didelius vaisius. Dabar vėl baimė…
Ojej, kaip keista, kad cp nesiulo arba skatinti anksciau? Man irgi sake maniske i didesne puse, tai va prisiklausius visokiu patirciu tikrai labai neramu, suprantu jus..
Mamukas777 parašė:
Sveikos. Buvau apžiūroj echo, per dvi savaitės priaugo lelia minimum 800g, 36+4d. Rodo 3036g + paklaida 440g. Sakė ant ribos į per didelius vaisius. Dabar vėl baimė…
Jūsų badavimas nelabai ką ir įtakos, taip kad valgyt reiktų ir dėl pačios savęs, ir dėl leliuko
skani_zemuoge parašė:
aha, pienas jau atsirado, mazi dar jie, patys nevalgo, temperaturos nereaguliuoja, geltos siek tiek yra, svoris dar krenta, tai manau be poros savaiciu tai tikrai n…
Na nieko, pastiprėsit ir keliausit namo, kad tik sveiki ir stiprūs būtumėt
Šmakalytė parašė:
Kaip jums su judesiais. Ar gali buti, kad pries gimstant nusisuko kojytem i nugara, nes jau antra diena, vos vos jauciu. Vakar vakare zagsejo, tai nusiraminau, nes …
Aš judesius jaučiu daugmaž tuo pačiu ritmu kaip ir anksčiau. Gal tik stiprumas jų kiek ramesnis. Bet mina dviratį kaip reikiant vakarais. Stebina tai, kad atsikelia po kokių 10 min man atmerkus akis - dar gulėdama lovoje pradedu jausti pirmus dienos judesiukus. Bet būna ir ramesnių epizodų, kai pradedu nerimauti.
Nusisukimas galūnėmis į stuburą šiaip yra pats taisyklingiausias vaikui gimti. Aš tikiuosi mano pasisuks, nes dabar ryškiai kojytės priekyje.
Jei neramu, tai nuvažiuokit pasitikrinti. O gal jau davė apie save žinot per tiek laiko? Pastukseno?
Aija parašė:
Jūsų badavimas nelabai ką ir įtakos, taip kad valgyt reiktų ir dėl pačios savęs, ir dėl leliuko![]()
Ginekologė sakė pasižiūrėkit kalorijas, angliavandenių apribokit.. kaip ir patarė nevalgyt, o vandenį gert, bet iš kur tada jėgų begauti kai jų ir taip jau nebėra...
Kotryna parašė:
Aš judesius jaučiu daugmaž tuo pačiu ritmu kaip ir anksčiau. Gal tik stiprumas jų kiek ramesnis. Bet mina dviratį kaip reikiant vakarais. Stebina tai, kad atsikelia…
O taip, aš vis kas ryt pramerkiu akis tai atrodo tw pačią minutę ir jau atsibudo, sveikibasi ražosi visu kūnu, tikrai senai jau pastebėjau kad prabunda kartu su manimi, atrodo keista, kaip jaučia
Mamukas777 parašė:
Gal paguosiu kažkiek. 37+5 buvau pas perinatologus, svoris 3,2kg, paklaida 500g. Ir tai tik 56procentilė. Man neatrodo, kad jūsų vaikutis labai didelis ;)
Mamukas777 parašė:
Man atrodo badauti tikrai būtų kenksmingiau. Juk būna moterys labai didelės, pavalgiusios, o vaikutis mažiukas gimsta. Mano draugei 8 mėn sakė jau vaikas 3900, tie jau laukė Michelin'o išlendančio, o gimė normaliausias 3400 (tiksliai nepamenu)
Tai didelė paklaida su tais jų gramais.
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai