L2023 parašė:
Ar planuojate pradėti primaitinimą nuo 4men? 😊
Visai norėčiau, nes jau baigiu nupušt nuo to atpilinėjimo, esu skaičiusi,kad primaitinant greičiau susitvarko atpilinėjimai... Bet kadangi gerai svoris auga, manau gydytoja neleis...
L2023 parašė:
Ar planuojate pradėti primaitinimą nuo 4men? 😊
Visai norėčiau, nes jau baigiu nupušt nuo to atpilinėjimo, esu skaičiusi,kad primaitinant greičiau susitvarko atpilinėjimai... Bet kadangi gerai svoris auga, manau gydytoja neleis...
Ana@ parašė:
Labai džiugu dėl jūsų🥰 žinoma, linkiu visom, kad vaikai gerai naktį miegotų ir lengvai užmigtų 🌜
Bet tai kiek trauki/stimuliuoji tiek pieno ir būna, ar tada ne pačios susižadinot per didelę laktaciją. Aišku jei yra kam atiduoti tai super 👍
Gimpxs parašė:
Visai norėčiau, nes jau baigiu nupušt nuo to atpilinėjimo, esu skaičiusi,kad primaitinant greičiau susitvarko atpilinėjimai... Bet kadangi gerai svoris auga, manau …
Aš neturiu vilties, kad greit pasibaigs. Vyro sesers sūnus jau 7mėn buvo, košes valgė, mišinuką, bet ir tai atpylinėjo, tik jau tirštesne ir daugiau spalvota mase 🥺
Cavy parašė:
Bet tai kiek trauki/stimuliuoji tiek pieno ir būna, ar tada ne pačios susižadinot per didelę laktaciją. Aišku jei yra kam atiduoti tai super 👍
Aš nenoriu girtis, bet mūsų atpylinėjimo reikalai jau kiek apsitvarkė, būna net ir po kelias dienas iš eilės kai visai neatpila, būna, kad mažiau, aišku, būna dar dienų kai atrodo ištįsai atpilinėja, bet šiaip visumoj tikrai labai ženkliai pasikeitė
Aistee4 parašė:
O mūsų šeimos daktarė sakė pradėti primaitinima nuo 4 mėn, nes naujos rekomendacijos ir vaikams greit pritrūksta geležies. Tai nežinau kaip darysim, nes tikrai žadė…
Jei atvirai, aš net neįsivaizduoju 4mėn.leliuko primaitinant, kažkaip nu visai jis man kūdikis dar atrodo🤔
Aija parašė:
Mūsų Nėja išmoko jau apsiversti pati ! Šeštadienį buvo pirmas kartas, galvojom, netyčiukas jai gavos, o va šiandien 4 kartus iš eilės pati apsivertėper vie…
Kaip džiugu, kai jau tokie smagūs pasiekimai! O aš tai gyvenime nemaniau, kad tiek džiugins saukelnių turinys, o tiksliau jo nebuvimas. Jaučiu pirmas kartas kai tarp sauskelnių keitimo radau jas švarias (pastoviai pripirskiodavo). 😅🫣
Ir miega šiandien kaip niekada ramiai ir daug dieną, tai lyg ir gerai, bet tuo pačiu ir neramu, nes sunku labai su tuo dienos miegu buvo, atrodo tik padedi į gultuką ir jau pabunda, ant rankų max valandą pamiega. Nuo menkiausio garso (šviesos jungtuko) pabunda, o šiandien pamiegojo 2 val., pabudo nes išalko ir tada dar valandą pamiegojo ir dar greičiausiai būtų miegojusi, nes pažadinau, kad sauskelnes pakeisti, tai po to 30 min pabūdravo ir vėl jau beveik valandą miegą... nepratusi aš taip. 🙈😂
Gal pagaliau susitvarkė pilvelio reikalai ir gali ramiai miegoti mergina. ❤️
Man taip džiugu už tas kurių vaikučiai gerai miega, o man tai nuolat apie saviškę šokinėti reikia dieną, o ir naktį džiaugiuosi jei 4 val. tarp maitinimų palaiko, nes dažniausiai tik 3 ištempia. 🙈
aurita444 parašė:
Sveiki, mes ta pati mišinuka naudojam, iki 2 mėn dar pavyko pačiai maitint bet jau kelios dienos visai nebeima krūties, kakoja vos ne vos tik karta paroje, o matosi…
Supratau, mūsiškė tuštinasi 1kartą dienoje, kartais būna kas antrą dieną 😊😊 visiškai normalu
Aistee4 parašė:
O mūsų šeimos daktarė sakė pradėti primaitinima nuo 4 mėn, nes naujos rekomendacijos ir vaikams greit pritrūksta geležies. Tai nežinau kaip darysim, nes tikrai žadė…
Nuo 4 mėnesių primaitinti rekomenduojama lyg valgantiems mišinuką 🙄
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai