Eimilė parašė:
Jau visi atsiverčia nuo pilvo ant nugaros?![]()
Mano taip pats moka apsiversti dabar išmoko sėdėti pats ropoja ir bando stovėti loveleja pavyksta gerai
Eimilė parašė:
Jau visi atsiverčia nuo pilvo ant nugaros?![]()
Mano taip pats moka apsiversti dabar išmoko sėdėti pats ropoja ir bando stovėti loveleja pavyksta gerai
Sunshine25 parašė:
Pasidalinkit, koks jūsų vaikučių ūgis ir svoris?
77cm
10,5kg
sauterelle parašė:
6-12 mėn.
Tikrai bus mažas, jeigu užlenkiamomis kojomis ir rankovėmis
Mamyte2304 parašė:
Sveikos, mums už keliu dienu bus 7 mėnesiai. Mokomės sesti per šona bet nelabai išeina sedėti irgi pasodinus neišsedi ilgai. Nuvirsta. O nuo pilvo ant
Mums 6menesai ir 3savaites tai pilnai maziukas sėdi net stovi ir ropoja 🙂 aišku kiekvienas vaikas yra skirtingas jei jums yra labai neramu reikėtų sakyti šeimos daktarei kad duotų mankstas
Viktorija1233 parašė:
Mums 6menesai ir 3savaites tai pilnai maziukas sėdi net stovi ir ropoja 🙂 aišku kiekvienas vaikas yra skirtingas jei jums yra labai neramu reikėtų sakyti šeimos dak…
Tai kaži nuo kada buvo sodinamas, kad jau pilnai sėdi? 🙂
rimantuja parašė:
Tai kaži nuo kada buvo sodinamas, kad jau pilnai sėdi? 🙂
Ir aš dabar skaitau, ir galvoju... Mums apie sėdėjimą dar nei kalbos nėra, o sekmadienį bus 6 mėnesiai. Dar tik mankštinamės.
Viktorija1233 parašė:
Mums 6menesai ir 3savaites tai pilnai maziukas sėdi net stovi ir ropoja 🙂 aišku kiekvienas vaikas yra skirtingas jei jums yra labai neramu reikėtų sakyti šeimos dak…
Nu musu irgi sedi bet ne visada ilgai. Nuo šešiu menesiu pradėjom bandyti per šona. Vartėsi nuo pilvo ant nugaros irgi nuo 5 su puse. Bet retai .
Monika J parašė:
Na mes buvom 5 men ir 2 sav jau reabilitologe skubos tvarka siunte pas kineze nes pats nesivarte🤔
Su kinezaterapiaute kalbejau sakė iki 7 menesio turi apsiversti nuo pilvo ant nugaros.
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai