Raganele83 parašė:
Merginos kada baigiasi pykinimas, gal kurioms jau aprimo?
Na vat antra diena kaip jau nebenanguoja, jau ir valgyt galiu pasigamint ir seip biski zmogus jauciuos, tai manau bus jau kasdien po biski geryn
Raganele83 parašė:
Na vat antra diena kaip jau nebenanguoja, jau ir valgyt galiu pasigamint ir seip biski zmogus jauciuos, tai manau bus jau kasdien po biski geryn
Raganele83 parašė:
Aš jau buvau apsidžiaugus, kad aprimo, ir jegu daugiau ir nuotaika geresnė, užvakar vel prasidėjo pykinimas.. 🙈😆 siandien lygiai 10sav
Raganele83 parašė:
Man baigesi ties 7savaite.. o vemiau ojoj...
gretan1997 parašė:
Kaip jaučiatės kam jau 10 savaičių?![]()
Man 10 savaičiu bet ačiu dievui manes kaip ir pirmais neštumais taip ir db nevargino pikinimas tik stypriai visi kvapai erzina galva pradėjo skaudėt kasdien labai net kelios dienos laikėsi ten peratura 37,0
Julija2022 parašė:
Man 10 savaičiu bet ačiu dievui manes kaip ir pirmais neštumais taip ir db nevargino pikinimas tik stypriai visi kvapai erzina galva pradėjo skaudėt kasdien labai n…
O kaip darbuojates, darbe sunku kai skauda.
Ugaa parašė:
Vibrocil galima, jis vaikiskas bet padeda ir suaugusiam tikrai.
Juros vanduo
Aciu. Realiai siandien jau "sveika"
nosis tik truputi uzgulus, bet nei tempes nk 🙏🙏 bet taip neramu sirdy 😢 ar viskas bus gerai, ar neatsilieps niekaip vaikeliui😞😞
JustinaDam parašė:
Man baigesi ties 7savaite.. o vemiau ojoj...
Su pirmaja vemiau visus tris menesius stabiliai. Si karta, nuolatinis sleikstulys. Bet jau apsireiskia irgi geresnes dienos
Emilija28 parašė:
Ateinu pas jus nes pas daktaru stebuklas pakliuti zodIu jau anksciau rasiau del savo bedu su liga kosulys baisus kosejant skauda nugara uzsikosejama priepoliu nesit…
Visgi kazkaip reik pas gyd.
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai