Only_good_souls parašė:
Man taip sake irgi 1 nestuma, nesiojau dar 2 sav ir tai skatino galiausiai....dar nuo aktyvumo priklauso jusu ir t.t![]()
Mano aktyvumas zemiau nulio😂 po kiekvieno veiksmo poguliukas😂
Only_good_souls parašė:
Man taip sake irgi 1 nestuma, nesiojau dar 2 sav ir tai skatino galiausiai....dar nuo aktyvumo priklauso jusu ir t.t![]()
Mano aktyvumas zemiau nulio😂 po kiekvieno veiksmo poguliukas😂
Sanata parašė:
Man lygiai taip pat. Kojos patynusios ir pirštai lyg mediniai, nutirpę ir po nakties net nesilanksto. Dėl kojų padeda masažas: vyras dviem rankom stumia "bangą" nuo…
Dėl niežulio būtinai pasakykit gydytojai. Ypač jei pėdas niežti, nes tai gali būti cholestazės požymis
akinom23 parašė:
Dėl niežulio būtinai pasakykit gydytojai. Ypač jei pėdas niežti, nes tai gali būti cholestazės požymis
Aš 1 nėštumą turėjau PUPPS rash (pasiskaitykit intike) bet tyrė ir dėl cholestazės.
Būtinai pasakykit gydytojai dėl niežulio.
O gal kažkurios turi dideli šuniuką? Nes mūsu šuniui metukai laiko ir mano pirmas vaikelis busir neisivaizduoju nei kaip reaguos nei ka ,o jam irgi pirmas lelius biški ir baisu,kad priimtu jis mažyle 🤩pastoviai su juo šnekamasi ir panasiai , bet nezinau, gal teko kuriai susidurt?
Nestuke123 parašė:
O gal kažkurios turi dideli šuniuką? Nes mūsu šuniui metukai laiko ir mano pirmas vaikelis busir neisivaizduoju nei kaip reaguos nei ka ,o jam irgi pirmas lelius bi…
Pratinkit prie verksmo, susisukit ka nors, supuokit, ziurekit kaip reaguoja. Dar idealu butu, kad is ligonines rubeli koki vilketa(leliuko)parnestu vyras pauostineti.
Nestuke123 parašė:
O gal kažkurios turi dideli šuniuką? Nes mūsu šuniui metukai laiko ir mano pirmas vaikelis busir neisivaizduoju nei kaip reaguos nei ka ,o jam irgi pirmas lelius bi…
Vyras parveza tegul ne tik leliuko panesiota ruba, bet ir Jusu, taip suo apsipras su kvapu siek tiek ir nepuls ikyriai uostineti leliuko, na o grizus namo ismyluot suni ir tuomet mazaji zmoguti atsargiai parodyti. Svarbu vaiko neslept ir netraukt, nes turi issiuostyti ir susidurti su visom situacijom, kaip verkimas ar nuolatinis buvimas ant ranku. Sekmes 🎈
ViktorijaAn parašė:
Gal kam skauda šonkauliai? Labai dešinės pusės oda atrodo kad tempia/skauda 🤔 ka darote kad sumažinti tempimą?
Skauda labai jau nuo kokios 25 savaites, padeda tik pakeisti pozą... daugiau nelabai kas padės... mano vaikas sėdi ir remiasi su galva todėl atrodo kad net plešia
gabiju parašė:
Skauda labai jau nuo kokios 25 savaites, padeda tik pakeisti pozą... daugiau nelabai kas padės... mano vaikas sėdi ir remiasi su galva todėl atrodo kad net plešia…
Aš skaitinėjausi kad kompresus šaltus arba šiltus padeda ir masazas toje vietoje šiandien bandysiu nes jau visą parą su tarpais skauda, seniau būdavo kad max valanda skaudėdavo. 😣
ViktorijaAn parašė:
Aš skaitinėjausi kad kompresus šaltus arba šiltus padeda ir masazas toje vietoje šiandien bandysiu nes jau visą parą su tarpais skauda, seniau būdavo kad max valand…
Man tai skauda priklausomai nuo pozos, gulint labiausiai atrodo net tirpsta, būna net miegoti negaliu atsigulus turiu vos ne sėdint... bet man grynai dėl to nes vaikučio galva įsiremia...
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai