2024.05.26 16:12 (prieš 1 m.)
korete parašė:
Sveikos
rasau cia pirma karta
siuo metu esu nesuprantu kaip, bet su prasta savijauta nuo penktadienio. Kuno raumenu skausmas, temp daugiausiai buvo 38.2, dar …
Sveika. Laikykites ! Viskas bus gerai ! Zinau, sunku, bet reikia.. as siuo metu ir sergu, trecia diena lovoj, gerkle , kosulys, baisine sloga, visa laime be temperaturos.. man antras nestumas, pirmaji turejau persileidima 9 sav. Del suo nestumo man lb ramu po 12 sav scano, nes gavau patvirtinima kad viskas puikiai... bet emociskai ir lb nekaip jauciuos ir net geda sakyt atrodo del ko... ogi svoris ! Visa gyvenima esu is tu kur lb galvoju ka valgau, tik biski atleidi ir svoris auga nezmonisku greiciu... vaikystej buvau stambi, nuo 12 kl pradejau sveikos gyvensenos kelia, studijuodama atsikraciau 20kg ir taip gyvenau sau vis stebedama ta svori... nu o db man taip sunku emociskai ziuret kaip jis auga, aisku atleidau vadeles turiu jau + 5kg, .. zinau lb kvaila, pabaru save, bet pastebiu, kad jai i koki ruba netelpu ir nuotaika dingsta ir eit jau niekur nenoriu i viesuma.. zinau, kad kvaila, nesupraskit neteisingai, lb laukiu sio vaikelio ir lb lb ji mylim.. bet, deja, besikeicianti kuna myleti man sunku, liudna