kriistiina parašė:
Mes jau išėmėm, bet mūsų ir vaikis didelis, tai jau ten nebetilpo.
Mes išėmėm gal trečią savaitę, nes ten lyg iki 62 cm, o gimė jau 57 🤔
kriistiina parašė:
Mes jau išėmėm, bet mūsų ir vaikis didelis, tai jau ten nebetilpo.
Mes išėmėm gal trečią savaitę, nes ten lyg iki 62 cm, o gimė jau 57 🤔
Ievuks parašė:
Reikia gal lasiukus pakeist.. Daviau colief, bet situacija prasta nakti, diena dar nieko, gal tikrai bevalgant oro prisigaudo, nakti jei miega neatruginu, gal cia k…
Mes pakeitėm gal 4-5 pilvo lašiukus, kol atradom tinkamus - likom prie Simetigast.
Aš naktį irgi neatrūginu ir max minimaliai stimuliuoju, nes jei nubus - gausim 1,5 val šnekėtis su pasauliu 😁😁😁
Bet tikrai būna, kad jau net girdžiu kaip negerai traukia ( su cakaèjimu tokiu) ir žiūrėk jau tada pradeda niurnėt paryčiais, arba ryte.
Maniškei tie baisūs pilvo reikalai baigėsi link trečio mėn, thu thu thu neprasikalbėjus..db būna tik kartais paryčiais ar naktį. Įtariu prisogaudo oro čiulpdama kumštukus ar valgydama. Tai vis dar po ranka turim infacol, colinox ir redulex kids žvakutes..
Laaaabai sunkus laikas buvo, kai buvo problemos su pilvuku 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ pati maistą realiai buvau susimažinus iki minimumo visiško, bet niekas negelbėjo. O vieną dieną vos ne kaip ranka nuėmė. Matyt reikia sulsukti to laiko ir visiems jis skirtingai ateina.
Ieškau paguodos, gal kam taip buvo - kūdikiui beveik 3 mėnesiai, apie savaitę laiko labai suprastėjo nakties miegas, iki tiek, kad keliasi kas valandą ar pusantros. Bunda neramiai, rankytėmis labai trina veidą. Sakyčiau ne iš alkio atsibunda, o grynai nuo judesių. Vystymas tik dar labiau sunervina. Padeda švelnus rankyčių palaikymas, bet ir taip mano miegas subinėj dabar, laikant iš viso sunku numigti.
Kas tai, miego regresas? Ar ne per anksti?
Baigiu prarasti viltį...
Mėtameškinija parašė:
Ieškau paguodos, gal kam taip buvo - kūdikiui beveik 3 mėnesiai, apie savaitę laiko labai suprastėjo nakties miegas, iki tiek, kad keliasi kas valandą ar pusantros.…
Greičiausiai 4mėn miego regresas. Jis gali prasidėti bet kada nuo 3-5mėn tarpe, juk vaikai neauga pagal vadovėlius. Dar 3mėn būna augimo šuolis. Mes irgi dabar išgyvename šį etapą, guodžia mintis jog jis praeis, stiprybės jums❤️
Daug kas dalijotės apie suprastėjusį vaikučių miegą, tai ir mes toliau vargstam, bet dar naujiena atsirado - dukra kategoriškai nebenori būti migdoma tėčio 😀 Per visą dieną gali būti tėčiui ant rankų visa laiminga, tik pamato tėtį - iškart šypsena, viskas jiems čiki. Iki kol reikia migdyt, ypač vakare 😀 Tik jis pradeda ją migdyt, mažoji iškart klykia. Kad ir kaip jis besistengtų ją nuramint - niekaip. Tik paduoda ją man į rankas - nurimsta. O dar geriau būna, kai jam rankose klykia, jis man ją paduoda ir tada ji atsisukus žiūri į jį ir šypsosi 😀
Mavelle parašė:
Daug kas dalijotės apie suprastėjusį vaikučių miegą, tai ir mes toliau vargstam, bet dar naujiena atsirado - dukra kategoriškai nebenori būti migdoma tėčio 😀 Per vi…
pas mus lygiai tas pats, - jau kokį mėnesį tėtis nebegali užmigdyti be klyksmų🥲 o vakar jau net ir white noise nebepadėjo Jam
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai