Stebuklo belaukiant parašė:
Sveikos ☺️
Vilnietės, kur planuojate gimdyti? 🤭
Antakalny
Stebuklo belaukiant parašė:
Sveikos ☺️
Vilnietės, kur planuojate gimdyti? 🤭
Antakalny
Pamenu, kažkuri narė rašė, kad dažnai būna silpna, karštis išmuša, lyg alptum. Man šis simptomas pažįstamas nuo pradžios, buvo tarpas kai nejaučiau, o dabar vėl. Šiandien išvis kažkaip bloga, nesuprantu, per piet nusnūdau kartu su vaiku, pabudau geros savijautos. Bet tik išlipau iš lovos, dar užuodžiau maisto kvapą ir taip silpna pasidarė, galva lyg suktis, kojos nelaiko, kaklą, krūtinę karštis išmušė. Nieko nesupratau, kas atsitiko. Atsiguliau vėl, taip laikės kokias 15min., dar nusnūdau, pagerėjo. Bet vakarienę vos vos suvalgiau, atrodo kažkoks šlykštulys laikosi, na kaip pradžioj būdavo tas bjaurus skonis burnoje ir šlykštulys dėl visko.
Aš-Karolina parašė:
Pamenu, kažkuri narė rašė, kad dažnai būna silpna, karštis išmuša, lyg alptum. Man šis simptomas pažįstamas nuo pradžios, buvo tarpas kai nejaučiau, o dabar vėl. Ši…
Sveiki kaip jusu spaudimas?kalis?ar turit GD?nesikreipet pas gyd.?
greenlemon parašė:
Sveiki kaip jusu spaudimas?kalis?ar turit GD?nesikreipet pas gyd.?
Spaudimas siaip geras, gal prie zemesniu, bet nebuvo niekad kritines ribos. Del kalio nzn 🤔 Turiu GD. Nors siaip cukraus norma ribose buna, o vat siryt buvo virs normos. Tai tikriausia ta priezastis ir buvo vakar. Nakti irgi prasikankinau.
Aš-Karolina parašė:
Spaudimas siaip geras, gal prie zemesniu, bet nebuvo niekad kritines ribos. Del kalio nzn 🤔 Turiu GD. Nors siaip cukraus norma ribose buna, o vat siryt buvo virs no…
Sveikatytes,nesuprasi ir tie orai tas slegis viska savo duoda. Vandens daug gerkit.
O kiek tas virs normos?kurio metu?nevalgius po 2 h?gal kazka neiprasto uzvalget?pasinervavot?
greenlemon parašė:
Sveikatytes,nesuprasi ir tie orai tas slegis viska savo duoda.
O kiek tas virs normos?kurio metu?nevalgius po 2 h?gal kazka neiprasto uzvalget?pa…
Rytinis buvo 5.6, kai siaip normos riba 5.3. Nera tokio rodiklio buve nuo pat pradzios. Speju, kad kortas sumaisyt galejo vakar pietus, bulviniai blynai. Debetologe buvo minejus, kad negalima, bet jeigu is esmes cukrus normose, koki karta galima suvalgyt. Na tai va suvalgiau. 🙈
Aš-Karolina parašė:
Rytinis buvo 5.6, kai siaip normos riba 5.3. Nera tokio rodiklio buve nuo pat pradzios. Speju, kad kortas sumaisyt galejo vakar pietus, bulviniai blynai. Debetologe…
Na kaip kam, aš asmeniškai bulvių neišbraukiau iš raciono. Bandžiau testuotis ir po 1 val., po 2 val. nuo jų pavalgymo, ir rytais, kada vakarienė tarkim kugelis, cukrus visada buvo normose.
Aš-Karolina parašė:
Rytinis buvo 5.6, kai siaip normos riba 5.3. Nera tokio rodiklio buve nuo pat pradzios. Speju, kad kortas sumaisyt galejo vakar pietus, bulviniai blynai. Debetologe…
Tai irgi nera labai jau daug,tikrai kad individualu,man nei bulves nei ryziai nekelia,o vat varske,miltiniai,bulkos joo,bet ir tai nera kazkas nenormalaus..stebekit save
Buna del.prasto miego uzkyla tas cukrus,nestumo eigoje keiciasi vel viskas apsivercia.
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai