UgNė J. parašė:
Amžina tema: skiepijot savo mažylius jiems gimus?
Taip
UgNė J. parašė:
Amžina tema: skiepijot savo mažylius jiems gimus?
Taip
UgNė J. parašė:
Aš ir už skiepus. Tačiau po savaitės jau laukia skiepas hepatito b ir man neramu jei pakils temperatura. Jusu leliukam buvo kažkas po skiepo?
Mes kątik gavom šį skiepą,tai iškart patarė nusipirkti žvakučių,žiūrėsim kaip sureaguos,kolkas nieko neyprasto,gal labiau tik mieguista
UgNė J. parašė:
Aš ir už skiepus. Tačiau po savaitės jau laukia skiepas hepatito b ir man neramu jei pakils temperatura. Jusu leliukam buvo kažkas po skiepo?
Po šito skiepo nebūna šalutinio poveikio.
UgNė J. parašė:
Mes siandien gavome,sake temp neturetu buti🤷♀️
Zvakuciu turime 80mg..
Labiau gal ramus siandien,miega ilgiau.Suviduriavo viena karta,bet nzn ar nuo mano jogurto vakar,ar nuo skiepo🤷♀️
UgNė J. parašė:
Mums visiškai nieko nebuvo
Mano pirmagimiui tik po 2 mėn. skiepo, kuriame buvo roto vakcina, buvo pakilusi temperatūra, kurią sutvarkė 1 paracetamolio žvakutė. Slaugytoja buvo sakiusi likus 1 val. iki skiepo įdėti žvakutę, kad leliukui mažiau skaudėtų skiepijant. Tai dėdavau ir kažkaip ramu būdavo. Šiaip reakcijos tikėtinos, jei vakcina yra gyva. Mano pirmagimis su visais rekomenduojamais skiepais + vėjaraupių skiepas, tai va reakcija buvo tik į 2 mėn. skiepus, įdomu, kaip mažylei bus. Jei spės pasveikti, tai kitą savaitę gausim ir mes jau skiepą 1 mėn.
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai