Syria parašė:
Naudoju Momly programėlę![]()
Sveiki, žiūriu ,kad čia diskusijos nebevyksta, tai kaip patekti į tą uždarą grupę?? Tiek daug narių ,bet patekti neaišku kaip
Syria parašė:
Naudoju Momly programėlę![]()
Sveiki, žiūriu ,kad čia diskusijos nebevyksta, tai kaip patekti į tą uždarą grupę?? Tiek daug narių ,bet patekti neaišku kaip
Saulle123 parašė:
Kas sukure ta neprideda matyt
Saulle123 parašė:
Parašykit asmeninę žinutę Anabelezija narei ir jus pridės prie uždaros grupės
Smile3 parašė:
Parašykit asmeninę žinutę Anabelezija narei ir jus pridės prie uždaros grupės
Kaip jai parašyti? Paspaudus ant tos grupės nwt nerašo kas sukūrė, įdomiai čia
Vaida MA parašė:
Sveikutes. Sakykit ar antrame semestre jums krutines jautrumas pamazejo?
Man kartais užeina toks jausmas krutinėje lyg prasidėtų pieno laktacija, kas jau turi vaikelį supras mane 😁 jautrumas mažesnis
Saulle123 parašė:
Man kartais užeina toks jausmas krutinėje lyg prasidėtų pieno laktacija, kas jau turi vaikelį supras mane 😁 jautrumas mažesnis
Man taip pat! Jau kelios savaites karts nuo karto buna,kad atrodo taip pritvinksta ir vėl atsileidžia po kurio laiko
Arbuziuuukaas parašė:
Man taip pat! Jau kelios savaites karts nuo karto buna,kad atrodo taip pritvinksta ir vėl atsileidžia po kurio laiko![]()
Vat galvoju dar pries savaite taip tempe krutine, kad maniau speneliai plis🤣 o db aprimo. Tai sunerimavau. Galvoju kodel toks pokytis😅
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai