Medeina parašė:
Na ką, terminas turėjo būt birželio 7. Bet visada jautė širdis, kad gimdysiu ankščiau. 3:15 nubėgo vandenys ir šiandien 14:40 mums gimė sūnelis (37 savaitės lygiai)…
Sveikinu 🥰
Medeina parašė:
Na ką, terminas turėjo būt birželio 7. Bet visada jautė širdis, kad gimdysiu ankščiau. 3:15 nubėgo vandenys ir šiandien 14:40 mums gimė sūnelis (37 savaitės lygiai)…
Sveikinu 🥰
Medeina parašė:
Sveikinimai😊
Medeina parašė:
Oooo, sveikinimai! 🥰 ramaus ir sklandaus laiko kartu. 🤗🥰
Ar nebus, kad dabar visos viena paskui kitą pradėsim byrėti... 🙈 aš dar tašių nepasiruošusi. 🥴
Moleane parašė:
Šiandien buvo CP dėl premklamsijos. Mano mažylis sėdėjo. Tokiame laike dar niekas vaiko nesuka, o bet tačiau jei mano pačios būklė būtų buvusi gera tada gydytoja sa…
Sveikinimai sekmingai sulaukus mazylio 😊
Medeina parašė:
Sveikinu! Pas mane su vyru nuojauta irgi kad bus anksciau termino bet bus matyt 😁
Man regis visos kai saulė uzkepino, visoms pasidarė sunkiau, ir visos: gal sulaukiam +-37 ir lukštenamės. ;) Mums kai padėtis nepasikeitė, tai bus planinė cpo, speju po termino, nors terminas viduryje birželio, bet gyd. Sako tikrai tikrai nepanašu, kad tiek isvaiksciosiu su skersine vaisiaus padetim, tad tašės sukrautos, lovytė paklota, ir jau spirgam su nekantrumu. Vyrui sakau: sulaukiam is jautukes į dvynių ženklą kaip planuota ir galim važiuot. Ilgesnė bus vasara ;)
klmn parašė:
Aš šian į palangą iš kauno išlekiu. Biški nerimo yra, tikiuos nepagimdysiu ten 🫣
Aš kažkaip nepergyvenu, net minties tokios neturiu tai važinėju visur. Tašė jau sudėta, bet visada namie. Tikiuosi, kad kokių 38sav. Susitiksim. Bet iš to tikėjimosi kad visa 41 nesigautų 🤣
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai