Elanders parašė:
Labutis 😁
Kursuose, kai buvau tai sakė grįžus namų darbas jau tą pačią dieną išeit į lauką
Elanders parašė:
Labutis 😁
Kursuose, kai buvau tai sakė grįžus namų darbas jau tą pačią dieną išeit į lauką
Elanders parašė:
Labutis 😁
Iškart
pratinat po 5-10min, jei orai geri ir gyvenat ne daugiabuty, apskritai buvimas gryname ore labai rekomenduotinas 🌸
Elanders parašė:
Labutis 😁
Sveikasmažylis kursuose sakė šaltuoju sezonu išeiti su vaikeliu į lauką galima po 7-10 dienų ~7min. jei lauke ne minusas. Santarų kursuose irgi panašiai minėjo.
Šiltuoju sezonu po 2-3 dienų apie 20min.
Nu va aš irgi skaitinėju ir visur skirtingai
megstusurelius parašė:
Iškartpratinat po 5-10min, jei orai geri ir gyvenat ne daugiabuty, apskritai buvimas gryname ore labai rekomenduotinas 🌸
O jei daugiabuty, tai jau negalima iškart? 🤔
Elanders parašė:
Nu va aš irgi skaitinėju ir visur skirtingai![]()
Su daugiabučiu tai truputį kiti reikalai, bent mum taip pasakojo, kol patys gyvenom daugiabuty, na ir korona buvo siautėjanti, tai tiesiog rekomendavo geriau jau balkone tada langus pravėrus pabūt su vaikučiu. 🙂 čia dėl didesnės rizikos virusų ir bakterijų, nes daugiabučiuose daug tikrai veiksmo vysta ir laiptinės ir t.t. tikrai nėra švariausios vietos, kad ir kaip bebūtų 🙂 dabar kai dar ir orai mums tokie dėkingi, ir situacija, tai manau tikrai viskas ok ir daugiabučiuose išsikrapšyt laukan!
Tiesiog kažkaip paminėjau 😅
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai