GaileSM parašė:
Pamatysim kas bus. Viščiukus skaičiuoja rudenį
Tik su 0 pamatysim. Kito varianto nepamatysim.
GaileSM parašė:
Pamatysim kas bus. Viščiukus skaičiuoja rudenį
Tik su 0 pamatysim. Kito varianto nepamatysim.
Rialina parašė:
Nu jo... Kengūra užsiiminėt tai visai nelogiškas reikalas. Nebent dėl savęs - pasitikrinimui. Bet be jokių ten laimėtojų.
Tai ji visuomet būdavo dėl savęs kiek pamenu
. Mano tik pradinukai dalyvaudavo, paskui reitinguodavo visus, pasižiūri kelintas tavo vaikas Lietuvos kontekste ir tiek. O dėl ko dar gali būti ta kengūra, jeigu ne dėl savęs?
Rialina parašė:
Nu jo... Kengūra užsiiminėt tai visai nelogiškas reikalas. Nebent dėl savęs - pasitikrinimui. Bet be jokių ten laimėtojų.
Patikėk, visokių mamkų yra.
Malūnsparnių,buldozerių ir pan. Kad tik vaikytis "traumos" nepatirtų
Mano dukra dar nuotolinio mokymosi pirmą savaitę gavo užduotį spręsti iš Olimpis.lt. Aš su ja prisėdau kartu pasižiūrėti ir tikrai kelis uždavinius kartu išsiaiškinom. Žodžiu ji surinko 99 proc
Vėliau ją labai gyrė mokytojos
, pasirodo čia kaip ir olimpiadiniai uždaviniai buvo. Tai ir aš sudalyvavau. Bet dukra irgi gerai pasirodė
.
deize27 parašė:
Alta, tai tau Putinas arčiau širdies? 🤔
O kaip mano sirdis ir putinas lems milijardu materializavima is oro lietuvoje? Nesakau kad neimanoma,bet maciau as ir vokietija ir rusija,ju ekonomine galybe nera taip giliai paslepta ,kaip lietuvos.
Tija_ parašė:
Tai ji visuomet būdavo dėl savęs kiek pamenu. Mano tik pradinukai dalyvaudavo, paskui reitinguodavo visus, pasižiūri kelintas tavo vaikas Lietuvos kontekste…
Maniskiui pramoga
Nu vat neturi pakankamai apsaugos. Brangu. Dantistui vien reikiamos aprangos komplektas 30-50 € vienam pacientui kainuoja. O dar patalpų dezinfekcija po kiekvieno. Kas už tai mokės?Tija_ parašė:
Na va, pati rašai, kad dėl negydymo aišku, kad bus daug tragedijų ir taip, jų tikrai bus. O apsilankymas pas gydytoją priešingai - tai tragedijos sustabdymas. Medik…
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai