AgotukasM parašė:
Indaplovė jei sugenda tai dar nieko baisaus, galima vaikus įdarbint 😆. Va kai skalbykle, tada jau katastrofa
Pritariu, nėra būtinasis prietaisas. Skalbenkei sugedus jau kitą dieną naują pirkau.
AgotukasM parašė:
Indaplovė jei sugenda tai dar nieko baisaus, galima vaikus įdarbint 😆. Va kai skalbykle, tada jau katastrofa
Pritariu, nėra būtinasis prietaisas. Skalbenkei sugedus jau kitą dieną naują pirkau.
Ką veikiat tokį gražų savaitgalį?
Aš tai su skaudančia galva pabudau, vakarykštis vynas kažkoks brokinis buvo 🤣
Eisiu tuoj į vieną darbinį susitikimą, o po to reikia vazonų nusipirkti, gėles persodinti, nes jau netelpa. Kažin balkone į lovelius ką nors pasėti ne per anksti? Nestiklintas pas mus
Amadeja. parašė:
Oras pasaka tiesiog![]()
Salotas, krapus, petražoles
Aš putojančiu vynų nemėgstu. Tik sausą baltą geriu
AgotukasM parašė:
Salotas, krapus, petražoles
Aš putojančiu vynų nemėgstu. Tik sausą baltą geriu
Tuos gali sėt jau
Mes prie jūros vaikštinėjam, po parką, labai gražu čia, gatvėse irgi rododendrai žali, vešlūs, nei žiedų nereikia.
Tik pupai mano pirmos mmm ir iš karto sinchronizuotai su manimi - tą pačią dieną susirgom
. Užtat nesusikalbu su savo vaiku, matyt jau čia TA paauglystė
.
Aš pasėjus lauke burokus ir žirnius. Lepios visokios agurkai, pupelės palauks ar gerą
Prisejau 6 lovelius visko 💪
sophisticated parašė:
Mes prie jūros vaikštinėjam, po parką, labai gražu čia, gatvėse irgi rododendrai žali, vešlūs, nei žiedų nereikia.
Nu tai ko tu nori, kad nebūtų irzli, gi pms merginai 🤣. Hormonų šėlsmas. O dar pirmą kartą, tai čia iš vis blogis, užjaučiu 😆
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai