fėja. parašė:
Skaičiau, kad ibumetinas prie koronĖs nelabai tinka, kad geriau paracitamolis. Bet aš irgi ibufeno užsipirkus, nes tada dar nežinojau. O gal čia ir netiesa... nervi…
Jei tikėt Veryga, tai moksliškai nepatvirtinta.
fėja. parašė:
Skaičiau, kad ibumetinas prie koronĖs nelabai tinka, kad geriau paracitamolis. Bet aš irgi ibufeno užsipirkus, nes tada dar nežinojau. O gal čia ir netiesa... nervi…
Jei tikėt Veryga, tai moksliškai nepatvirtinta.
fėja. parašė:
Nera irodymu, yra tyrimai daryti, kad ibuprofenas, diclofenakas ir kiti priesuzdegiminiai neigiamai veikia imunine sistema sio viruso atveju.
Madam pareis vėliau parašė:
Fėja, gal kai kvaraba praeis, eisim ciucių vedžiot, pas Moną kūdikis, aš vieniša labai vedžiojimo klausimu. Atėjo laikas skiepyt, vet uždaryta.
Madam, man labai patinka virtualiai bendrauti.
Seliutė parašė:
Man irgi tada buvo baisu. Ir po to buvo baisu su visokiu masinu sproginejimais.
Aš paskui paauglė, buvau prigąsdinta, kaip įsitemps mane į mašiną, išveš, nuskriaus. Nu ir dabar nėr taip jau saugu trainiotis.
Pinote parašė:
Corona Is Slowing Down, Humanity Will Survive, Says Biophysicist Michael Levitt
Nobel laureate and Stanford professor Michael Levitt unexpectedly became a reassur…
👍👍👍
fėja. parašė:
Madam, man labai patinka virtualiai bendrauti.![]()
Supratau.
Seliutė parašė:
https://www.facebook.com/vsibukmanodraugas/videos/2834018900021025/
ikatintasn Suomijoje lietuviskas katinas is prieglaudos neduoda vietiniams…
Bet šuo žiūri žiūri žiūri, ką kica sugalvos, kur nagus, dantis suleis
Toks mieeeelas man tas buldogiukas ❤ Kica tai pasiutėlis nenaudėlis ❤
Seliutė parašė:
nu tai aisku, kad isgyvens zmonija, jums dar klausimas kyla, tik apgenes pacius seniausius, ligotus, dar viena kita ir jauna nuskabys.
tai tu visą straipsnį paskaityk, ten ne vien tokia paprasta išvada, žinau, angliškai neskaitai, tuoj surasiu kitaip.
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai