Vanille_ parašė:
Pas Gruzdiene. As pastojau naturaliai, per 10m pirma karta. Stebuklas, ne kitaip..
Ir aš toks pats stebuklas
Sėkmės Jums. Jei pasidalinsite informacija – būsiu dėkinga
Antifosfolipidinis sindromas (AFS) - autoimuninis sutrikimas, sukeliantis arterijų ir venų trombozę. Jis siejamas su pasikartojančiais persileidimais. Skaityti
visą straipsnįVanille_ parašė:
Pas Gruzdiene. As pastojau naturaliai, per 10m pirma karta. Stebuklas, ne kitaip..
Ir aš toks pats stebuklas
Sėkmės Jums. Jei pasidalinsite informacija – būsiu dėkinga
Vanille_ parašė:
Nee, kolkas pas F lankausi, o cia priziuri Klp gydytoja. As irgi gan stebima esu, turejusi nesivystanciu, turiu agresyvia gimda.. fraxiparino nuimti tiesa pasakius …
Atleiskite, o kas yra agresyvi gimda?
Astra parašė:
Atleiskite, o kas yra agresyvi gimda?
Rygoj F praktukuoja tyrima KIR. Kaip ji sako, tai gimdos imuniteto tyrimas. Parodo agresyvi ji, ar ne. Mano ats atejo, kad ji agresyvi. Blokuoja kraujotaka visiskai uzkirsdama kelia embriono vystymuisi. Skystynantys butini..
Usne123 parašė:
Merginos aš su klausimu. Jau greit į puses nėštumas o į pilvą jau nėra kr durti mėlynių neturiu bet labai daug sukietejimu nuo ziboro. Ar galima ji leistis į kojas?…
Gydytoja minejo, kad galima i paoodi, tai pvz vidines slaunu puses galimos. Pati bandziau karta, bet taip skaudziai lindo kad daugiau nebandziau. Kol kas dar randu lengvesne rauksle pilvo sonuose. Tik pries leidziant, reikia gerai apsiziureti ar nesimato venos, sonuose ju daug, o jei pataikai i vena, tai is karto guzas ir melyne. Jei ne, tai nei zymes. Visko pasitaiko.
Laiiin parašė:
Sveikos. Dar karta jungiuos i grupevel geriu aspirina,bandom antra vaikeli sumeistraut. Oj kaip nelaukiu to leidimosi. O ypac kai jau sunku suimt jur durt. Bet p…
Linkiu sėkmės🍓
Laiiin parašė:
Sveikos. Dar karta jungiuos i grupevel geriu aspirina,bandom antra vaikeli sumeistraut. Oj kaip nelaukiu to leidimosi. O ypac kai jau sunku suimt jur durt. Bet p…
Sunku tikrai, bet mamos visagalės 😊🙏
Sveikos,
Taupant laiką noriu atlikti afs tyrimus iškarto klinikoje, iškarto noriu pasižiūrėti, ar yra kokie nukrypimai nuo normos, ar verta vykti į Kauno klinikas į konsultaciją dėl to, ar visdelto viskas normos ribose ir vykti nebūtina. Kokius tyrimus atlikote? Įkeliu nuotrauką, ar visus būtina atlikti? Ar yra reikšmės kada tyrimas atliekamas, ciklo diena ir pan. Ačiū už komentarus

Metute12345 parašė:
Sveikos,
Taupant laiką noriu atlikti afs tyrimus iškarto klinikoje, iškarto noriu pasižiūrė…
Man darė šiuos tyrimus. Ir mano atveju 2 ir 4 buvo negeri ir buvo diagnozuota afs.

Kitoj klinkoj visi šie išdavė, kad yra afs
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai