Uneee parašė:
Labai džiaugiuosi, kad priėmiau sprendimą gimdyti Antakalnio klinikoje. Man buvo planuotas cezario pjūvis. Gydytojai operacijos metu ir po jos buvo labai profesiona…
Iš anksto noriu atsiprašyti už savo komentarą autorės, jei jūsų tikrai nuoširdžiai buvo tokia patirtis, kaip rašote. Tokiu atveju lieka tik džiaugtis.
O dabar mano asmeniniai pastebėjimai. Nesupykite, bet manęs asmeniškai neįtikino komentaras. Norėtųsi (jei žinoma, ne paslaptis ir sutiktumėte atsakyti, būtų naudinga ir kitoms narėms) sužinoti, pas kokius konkrečiai gydytojus turėjote CP operaciją? Ar tarėtės iš anksto su konkrečiu mediku? Prieš kiek laiko gulėjote?
Toliau jau ne autorei skirta dalis, o pačiai LIGONINEI (tikiu, kad tikrai skaito jos atstovai šią temą, gal jie ir pakomentuos?). Negaliu niekaip suprasti, kodėl taip skiriasi atsiliepimai ir patirtys, lyg būtų kalbama ne apie tą pačią ligoninę. Na, taip, skiriamės mes pačios kaip pacientės, bet bent jau aš tikrai buvau max. su visais mandagi ir pasitikėjau, nieko nereikalavau, net atsiprašant tualetinio popieriaus, kurio atėjo patikrint, pamatė, kad turim savo ir nusprendė neatnešt (smulkmena, bet kaip sako, lašas po lašo...). Deja, bet mano patirtis nebuvo graži, švelniai pasakius. Kuo aš tuomet esu prastesnė, kad štai su manimi galima leisti sau elgtis neprofesionaliai, grubiai, aplaidžiai, o su kita paciente - ne? Vien jau toks atsiliepimų skirtingumas verčia įtarti kažką nelabai skaidraus, ar ne? Ar ligoninė tiesiog neturi užtektinai normalių, padorių ir žmogiškumui tarnaujančių darbuotojų? Negeba sukurti sau tokio prestižo, kad tokių neigiamų, traumuojančių patirčių ir atsliepimų tiesiog neliktų? O juk atsiliepimai jums svarbūs... Pamokėlių nėščiosioms metu dar nieko gero nepadarę jau kaulijote: "parašysite mums gerą atsiliepimą, ar taip?". Daug klausimų, į daugumą iš jų turbūt niekas neatsakys. Bet manau svarbu ir pats ju iškėlimas.