Magda Lena parašė:
Kai gimsta vaikelis jį padeda ant krūtinės, tai pažadina pieno gamyba, būna kad ir kūdikėlis pažinda
manoji iškarto žindė
kai gimdykloje uždėjo
Antakalnio g. 57, VilniusMagda Lena parašė:
Kai gimsta vaikelis jį padeda ant krūtinės, tai pažadina pieno gamyba, būna kad ir kūdikėlis pažinda
manoji iškarto žindė
kai gimdykloje uždėjo
IvetaŽy parašė:
Patarimai is patirties: sau pasiimti tris pampersus(kaip kelnaites) pradžioje stipriai valosi gimda tai su jais patogiau. I palata naktiniai kaip suknele nes po gim…
mano palatoje buvo wc popierius, tokiais lapeliais kaip nosinaitės, prie kriauklės, poto persikėliau į kitą palatą tai ten irgi buvo tas popierius, nors ir savo buvau pasiėmus, įrankius irgi nebūtinai turėti, duoda, tik peilo nebus jeiguką
Saulėė parašė:
Sveikos, ar Antakalnio gimdymo namai yra tas pats kas Antakalnio klinikine ligonine? 🙈 Atleiskit uz kvaila klausima 🙈
taip
Saulėė parašė:
Sveikos, ar Antakalnio gimdymo namai yra tas pats kas Antakalnio klinikine ligonine? 🙈 Atleiskit uz kvaila klausima 🙈
iš tikrųjų jie ir vadinasi Antakalnio klininikė ligoninė, čia forumuose taip mes vadiname AGN-antakalnio gimdymo namai :D, o tas skyrius kur gimdo, tai tiesiog akušerijos skyrius
Fauna-TVTB parašė:
iš tikrųjų jie ir vadinasi Antakalnio klininikė ligoninė, čia forumuose taip mes vadiname AGN-antakalnio gimdymo namai :D, o tas skyrius kur gimdo, tai tiesiog akuš…
Puiki, aciu! 😊 Labai domina patirtys, svarstau cia vykti gimdyt 🤔
Saulėė parašė:
Puiki, aciu! 😊 Labai domina patirtys, svarstau cia vykti gimdyt 🤔
Tikrai rekomenduoju
Fauna-TVTB parašė:
Labas Ziurzia![]()
![]()
atvykstant viskas ok, i gimdyklą iškart siūlyčiau mot.pampersą bus žymiai patogiau…
Dėl įdėklų į liemenėlę nepritariu. Iškart nžn kiek ten užtruksi. Aš po gimdymo 5 d ten praleidau. Ir vieną naktįnet suįdėklais prabudau kaip iš pieno plaukusi tiesiogine žodžio prasme. Man net patalynę keitė. Po to pamačiau, kad po krūtine patogu į lovą tiestis tas vienkartines paklodes neperšlampančias
Ziurzia parašė:
Beskaitant gimdymo istorijas iskilo man cia toks klausimaskai pasako sesute, kad viskas ruoskis i gimdykla, tai ka turi omeny
kaip ruostis? Gal ir durnas kla…
Kada cia pasako? As atvaziavau, apziurejo.pasake persirengt ir i gimdykla
KarinaBaby parašė:
Kada cia pasako? As atvaziavau, apziurejo.pasake persirengt ir i gimdykla
Cia skaiciau kur paguldo su kalkleliu tarkim 3-4 cm, o po to po kurio laiko pasako ruostis i gimdykla. Tai vat ir galvoju ka tai reiskai ar tiesiog persirengti ar reik dar kazka nuveikti
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai