Pirmakartė mama parašė:
Vaikas jau maitinamas kietu maistu. Jau kelias paras išmatos juodos. Ar tai normalu?
Pagalvokit, ką valgo. Gal kokių burokėlių duodat?
Mažylio išmatų spalva, kvapas ir tekstūra yra kitokia, nei suaugusio žmogaus. Be to, tuštinimosi dažnis mažyliui augant kinta. Skaityti
visą straipsnįPirmakartė mama parašė:
Vaikas jau maitinamas kietu maistu. Jau kelias paras išmatos juodos. Ar tai normalu?
Pagalvokit, ką valgo. Gal kokių burokėlių duodat?
BabyBoy111 parašė:
Nezinau sakiciau kažkaip čia gali poveikis po skiepų gal nes ir dažniau pradėjo būti uzketeja viduriai ir vis palieka 30 ml arba 50 ml iš 160ml ar gali būti kad ski…
Na žinokit del skiepu, tai mus šiandiena skiepijo 2 menesio skiepais, tai kaip tik sake, kad gali paviduriuoti.. o šiaip, musu nevalgus buvo pora dienu, tai del karščiu manau..
Mamytės, padėkit!!! 🙏🏻
Vaikui 2 men su puse. Diena misinukas NAN (nuo gimimo naudojam) naktį mp. Birželio 30 buvo 2 men skiepai + roto gėrė. Kakis jau pora sav buvo kečiupo konsistencijos. Bet dabar po tu skiepų (gal tik sutapimas) pradėjo taaaaaip baisiai smirdėti išmatos... nu košmaras Toks labai specifinis kvapas.
Ryte varau pirkt gerųjų bakterijų. Pirmadieni registruosiu pas gastro.
Bet aš yra kam taip buve? Kas čia galetu būt. Smarve tai žiauri...
NEpilkaPelyte parašė:
Mamytės, padėkit!!! 🙏🏻
Buvo ir man taip po truputį skiepu, du leidžiami o vienas geriamas,nu jau smirdejo kaip niekad,konsistencija irgi tokia
Kaprizas1 parašė:
Gal kuri mamyte yra susidurusi? Jau kelinta diena su gleivemis tustinasi. Vaikui 1m8men. 🤔 kol lauksim eiles pas gydytoja idomu ka jusu vaikuciams pasake.
Nenoriu gasdinti mum tiek pat laiko. Ir kakoja taip pačiai mes gulim ligoninei 😔
Meridi parašė:
n
Ar tai norma ? Valgom misriai misinukas ir nutrauktu pienu mums 7 savaites
Koks mišinukas? Jai labai daug geležies gali būt toks kakis NAN labai daug geležies turi tai mano darė taip tamsiai žaliai. Bet čia sunku iš foto pasakyt jai daugiau juoda nei žalia vykit į priėmimą kažkas netaip. Pažiūrės ir bus ramiau pačiai dėl vaiko
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai