siogg tee ca sa parašė:
Jeigu man ovuliacija buvo vakar,opasimylėjau prieš kelias dienas kažin ar galėjau pastoti
Čia būrimas iš kavos tirščių. Kuo ilgiau apie tai galvosit tuo ilgiau nepastosit
siogg tee ca sa parašė:
Jeigu man ovuliacija buvo vakar,opasimylėjau prieš kelias dienas kažin ar galėjau pastoti
Čia būrimas iš kavos tirščių. Kuo ilgiau apie tai galvosit tuo ilgiau nepastosit
siogg tee ca sa parašė:
Ar yra kam buvę,įvyksta ovuliacija ir paskui temperatūra iš niekur nieko,galvojau,kad vėl kovidas ar kas bet nei gerklė,nei niekur nieko temperatūra sukilo 3…
Bazine kuno temp pakyla vykstant ovuliacijai, o ne ivykus. Ir tai netrunka istisas dienas.
Plius ov metu ji pakyla tik 0.2-0.5 laipsnio. Tad vargu ar tiek sukilo del ov, nebent jusu bazine yra visada virs 37.
Ta kilima del ov nera taip lengva pastebeti, todel ir naudojamas jos sekimo metodas kai matuojama kasdien, tuo paciu metu, tada galima pastebeti. Jeigu kiltu iki 38 del ov kiekvienai temperatura tai tikrai jaistumemes visos sergancios viena diena per menesi. O taip juk nera.
Gal koks virusas prisikabino ir organizmas kovoja tiesiog, nebutinai turit jausti kazkokius persalimo simptomus del to, o gal atsiras veliau.
siogg tee ca sa parašė:
Nehigieniška kelt,bet labai visų atsiprašau,ką reiškia ši dėmė?ar ir jums būna tokių?
Gal pienlige?
siogg tee ca sa parašė:
Nehigieniška kelt,bet labai visų atsiprašau,ką reiškia ši dėmė?ar ir jums būna tokių?
Man atrodo jums 20m tik tėra jei nezinot kad vylstant ovuliacijai būna išskyrų..
siogg tee ca sa parašė:
Išskyros labiau primena pienligę arba bakterinę vaginozę.
Reikalingas tepinelis ir tyrimas.
Minėjote, jog temperatūra iki 37,8. Tai ženklas uždegimo.
Aplankykite ginekologę.
Ov išskyros būna gleivėtos,
Laukiantti parašė:
Pienligei būdingas skausmas
Nebūtinai.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai