Orxideja9891 parašė:
Ka perkate?🙂
Perku Lassie ir Lego. Abieji 100% pasiteisino.Dukra trečią žiemą tas pačias Lassie kelnes nesios
Orxideja9891 parašė:
Ka perkate?🙂
Perku Lassie ir Lego. Abieji 100% pasiteisino.Dukra trečią žiemą tas pačias Lassie kelnes nesios
8nehir8 parašė:
Perku Lassie ir Lego. Abieji 100% pasiteisino.Dukra trečią žiemą tas pačias Lassie kelnes nesios![]()
Oho kokia kokybe, trecia ziema
Orxideja9891 parašė:
Oho kokia kokybe, trecia ziema![]()
![]()
tai ir columbios tiek pat tarnauja, jau vien kokia didziule ju antrine rinka
mano vyresnele 2 ziemas columbia atnesiojo, ir dar puikios bukles broliui atitenka siai ziemai
SniegoKaralienė parašė:
Sveiki. Sunui 1.3 metai, ugis mazdaug 86cm, galvoju pirkt vientisa 18-24dydi, ara nepaskes? 🤔 manau 12-18 neuzteks ziemai.
Pirkit 18/24.mano dbr kazkur apie 90 ir 13kg tai 18/24 puikiai tinka
vientisas patogesnis. su pardavėja/tarpininke susitarkit dėl dydžio keitimo, jei ką.AnnaSB parašė:
Sveiki. Mano dvynukams 1.2metai, ugis mazdaug 76-77cm, sveria apie 9 kg,galvoju pirkt vientisa 12-18dydi?Tik nežinau nes jų dydžiai skiriasi kur yra Chinu, Bangl…
AnnaSB parašė:
Sveiki. Mono dvynukams 1.2metai, ugis mazdaug 76-77cm, sveria apie 9 kg,galvoju pirkt vientisa 12-18dydi?Tik nežinau nes jų dydžiai skiriasi kur yra Chinu, Bangl…
Musu bangladesho 12-18, praeitu ir siu metu skaitosi jie. Mes ugio 82/9,4kg . Tai gal imciau su mazesniu ugiu 6-12, bet kalbant apie siuos butent.
neteko apie tai skaityti, girdėtiLeya parašė:
maciau, kad columbia kombinezonai yra su 60 g uzpildu ir yra 150 g
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai