2023.07.23 22:06 (prieš 2 m.)
keke parašė:
Praradau dvynius 19 sav. Po to kaklelis liko minkstas, traumuotas. Del prevencijos, kad jei trumpes, butu apsiutas.
Apkabinu ir linkiu, kad kita kar pavyktu ir dziaugtumetes savo stebukliuku. ❤
Tūla parašė:
Sakykit, Vokietijos gyventojos, kada Vokietijoje vokietės gimdo dažniausiai? Ar virš 40 metų ten skaitosi normalu ar jau labai vėlai? Ką ten kalba gydytojai?
Visokiu nuomoniu yra, kaip ir Lietuvoj. Net ir daktarai skirtingu nuomoniu. Vienas mane ne tiesiogiai i suns dienas isdejo uz tokius norus ir planus, neva ka as sau galvoju besiruosdama ligotus vaikus gimdyt budama tokio amziaus, kur anksciau buvau ir geriau globa pasiimti ar isvis pamirst.
Blyn, toks jausnas buvo, kad cia kaip pica uzsisakyt - panorejai - bam ir yra 🤦🏽♀️
Pirma ir partnerio tokio su kuo kurt seima nebuvo (buvo vienas, bet man psichologiskai sunku buvo kai laikas ejo ir nirkas nesigavo, tai as ji paleidau ir jis po kurio laiko sukure nuostabe seima, 2vaikuciu sulauke.)
Pirma kart isvis pastojau gyvenime budama pries pat 39m gimtadieni, bet 8s isskrido mono angeliukas. Bet gal taip ir turejo buti, nes pas jo teveli iskart meile isgaravo, kai apie nestuma suzinojo ir seip labai daug streso buvo tuo metu... 😢
O dabar sale zmogus toks su kuriuo jauciuos saugi ir megaujames abu situ laukimu. Ir per daktarus kartu ejom.
Cia De skirtingos nuomones. Kiti isvis nedaugiau 1 vaikuti susilaukia ir viska uzssirisa, kiti jauni stengiasia, kad dar paskui uzauginus del saves pagyventi, kiti kaip jau minejo stengias pagrinda susikurt ir tik tada apie vaikus masto. Tikrai daug tokiu, kurios virs 30 tik pradeda gimdyti. O tos kurios jaunos gimdo ir daugiavaikes - tikrai dazniausiai tos, kurios nieko nebaigusios, niekur nedirbancios ir socealuose sedincios. Dar patogu nuo vyru is tokiu saliu vaikucius "pasigaut" iskuriu atvykti u Europa leidimu reik. Cia jie jas ir vaikus islaiko, dirba ir delto Europoj gyvent gali, o moteriskes net po 2-3 tokius teveliusturi 🤦🏽♀️