Mardzerita parašė:
Man dar vienas agzaminas likopoto kibsim i rimtus mokslus..
Malmukai nesinervuok aprims, amn pradzioj tai irgi buvo patinus tokia stangri krutine poto aprimo![]()
Mano pilvelis tai aktyvus visa diena , bet kai atsiglu tai i vyra atsiremiu ir tada prasideda breikasteti kibina vyrutis mano
taip apspardo jam sona kad ojojoj... tada nusisuku ir jis ranka uzdeda sakau gal nurims, tai neeeeee jis tada dar labiau pradeda bendraut su tecio rankyte nes paskausta ta vieta
oj tecio lelius bus
![]()
![]()
![]()
As zinokit irgi galvoju kad daug laiko dar iki pasimatymo su stebukliuku savo bet istikro tai kas cia liko 12 savaiciu... o dar katik atrodo tik buvo 12 savaiciu![]()
greit viskas vyksta cia , greit Vilmute susitiksim su savo leliais, ajuciu kad mes ir ligoninej sustiksim
![]()
![]()
Jurtucki grazuolis tavo vyrukasauga kaip ant mieliu
![]()
Oj vakar rubeliu pasipirkau savo maziukui taip gera pirkti viska.... toks jausmas geras![]()
As zinokit galvoju kad kai pagimdysiu ir pamatysiu savo kurini busiu pati laimingiausia pasaulyje jauciu kokias tris dienas verksiu is laimes ziuredama i ta maziuka savo pilvelio nuomininka... oj kaip laukiudabar pagalvoju ir asaros kaupias jau
![]()
Mardzerita tai gal spetum pirmadieni i susitikima iki mokslu?
Zinai laikas zaibiskai bega, laukiu ir as jau susitikimo su musu stebukleliu
O rubeliu pirkimas tai pats idomiausias dalykas
mes dar lovytes neturime, tai dar vienas idomumas laukia