redutis parašė:
nebestato, klausiau kai buvau, o sakau jei apkakosiu vaikiuka, juoktis pradejo...![]()
![]()
![]()
jei ir netycia ivyks ''avarija'' tai garantuoju net pati nesuprasi
redutis parašė:
nebestato, klausiau kai buvau, o sakau jei apkakosiu vaikiuka, juoktis pradejo...![]()
![]()
![]()
jei ir netycia ivyks ''avarija'' tai garantuoju net pati nesuprasi
malmukas parašė:
labukasas jau po darbu
kaip keista kad ryt i darbuka nereikia
kristiene kada i baseina einam? mane jau isriso kad laukiuosi darbe
![]()
OOO! tai dar nepranesusi buvai
kaip reagavo?
jurtuckis parašė:
OOO! tai dar nepranesusi buvaikaip reagavo?
![]()
sake girdejo pletkus virsuj kad vandenyse viena nestuke yra bet manes nieks neitare
nesimato visai man pilvuko, koleges pilvukas pavalesnis tai ant jos gal galvojo
normaliai reagavo, as su niekuom ten per daug nesibiciuliauju, nudegus esu, tai tiek kad jau galesiu baseina lankyt su nestukem
jurtuckis parašė:
as kai vaziavau gimdyti tai nei kas k;ause apie klizmute, nei siule.. ir girdejau, kad nebededa.. tai visa laime, kad buvau pasidariusi namie![]()
O kokiu budu namie pati pasidarei?
Skys parašė:
O kokiu budu namie pati pasidarei?![]()
yra tokios 'MICROLAX' zvakutes .. susi..... i ta vieta ir laukiau uzspaudus kol nebegalesiu kentet ir tada begom i WC
malmukas parašė:
sake girdejo pletkus virsuj kad vandenyse viena nestuke yra bet manes nieks neitarenesimato visai man pilvuko, koleges pilvukas pavalesnis tai ant jos gal galvojo
normaliai reagavo, as su niekuom ten per daug nesibiciuliauju, nudegus esu, tai tiek kad jau galesiu baseina lankyt su nestukem
![]()
Na tai kai jau suzinojo, tai gal bisiuka leis pailseti daugiau darbe, palepins dabar tave
jurtuckis parašė:
yra tokios 'MICROLAX' zvakutes .. susi..... i ta vieta ir laukiau uzspaudus kol nebegalesiu kentet ir tada begom i WC![]()
Na va kaip gerai, zinosiu, reiks ir man tokiu isigyti
Skys parašė:
Na va kaip gerai, zinosiu, reiks ir man tokiu isigyti![]()
ir nebrangios jos, man rodos viena kazkur apie 2 lt kainuoja
Vyrui tik liepiau ausis uzsikimst, nes taip viska isvalo, kad oj oj
jurtuckis parašė:
yra tokios 'MICROLAX' zvakutes .. susi..... i ta vieta ir laukiau uzspaudus kol nebegalesiu kentet ir tada begom i WC![]()
o dar man toks klausimukas, jas panaudojai kai jau nubego vandenys ar kada? dekui uz atsakyma
as kazkaip zalia sitoje vietoje
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai