ašMigla parašė:
Na man skiepijantis sakė jei kils temperatūra, tai gerti Paracetamolį, nes suderinamas su žindymu.
Manau priklauso nuo organizmo. Man paracetamolis per pusvalandį numušė temperatūra
Dėl COVID-19 skiepų kyla daug klausimų nėštumą planuojančioms, žindančioms ir nėščioms moterims. Skaityti
visą straipsnįašMigla parašė:
Na man skiepijantis sakė jei kils temperatūra, tai gerti Paracetamolį, nes suderinamas su žindymu.
Manau priklauso nuo organizmo. Man paracetamolis per pusvalandį numušė temperatūra
Agnnu parašė:
Nu va o man raudonų vėliavų kažkas prideliojo kai pasakiau, kad rekomendavo ne paracetamolį o ibuprofenątai toms, kas dėjo vėliavas IN YOUR FACE :DDS
Suprantu, kad gero norėdama rašėt ir gal neįsigilinusi į tyrimą, nes pačios antraštės žiniasklaidoje dviprasmiškos. Bet nėščioms moterims dalinti gan kategoriškus medicininius patarimus ir skleisti, kad paracetamolis neberekomenduojamas yra dezinformacija, tai labai gerai, jog paslėptas tas komentaras.
Viskas ok dalintis, ką jums gydytojas rekomendavo, ką pati darot, bet ne gąsdinti, kad visoms neberekomenduojamas, nes tai netiesa ir gali bereikalingo streso sukelti ir taip įtemptu metu.
laubur parašė:
Pritariu. Kiekvieną skirtingai veikia tam tikra veiklioji medžiaga.
Kaskasandra parašė:
Suprantu, kad gero norėdama rašėt ir gal neįsigilinusi į tyrimą, nes pačios antraštės žiniasklaidoje dviprasmiškos. Bet nėščioms moterims dalinti gan kategoriškus m…
Na žodis "neberekomenduoja" nėra toks ir kategoriškas. Rekomendacijų visada galima arba klausyti arba ne
nu bet whatever beprasmis ginčas
geriausia vadovautis tuo ką sako gydytojas
Zuikeli parašė:
Susirgimų skaičius auga, tik TV žiniose ir seime, nes politikai skuba atidirbti pinigus, nėra tos baisios ligos yra, tik paprastas gripas. Nu ir aš sirgau gripu, te…
Manau jums buvo ne gripas o tiesiog persalimas, duok dieve kad nescia nei gripu nei covidu nesusirgtumete 🙏
Sveikos,mamos jau nebežinau kraustausi iš proto sūnui patvirtintas covid gerem antibiotikus čiulpę pastiles gere surupa nuo kosulio sausas kosulys jam ira temperatūros tai turi tai neturi didžiausi 38 buvo bet diena atrodo nieko žaidžia kalba kaip tik ateina vakaras su aštrėja kosulys ir net viena syki išsiveme tada eina miegoti per nakti miega gerai ar buvo jusu vaikui kurios mamytės taip ačiū už ats
Zuikeli parašė:
Susirgimų skaičius auga, tik TV žiniose ir seime, nes politikai skuba atidirbti pinigus, nėra tos baisios ligos yra, tik paprastas gripas. Nu ir aš sirgau gripu, te…
Nei juoktis nei verkti tokius komentarus paskaičius. Suprantu kad galima diskutuoti apie skiepų naudą ir žalą, svarstyti skiepytis ar ne. Bet neigti Covid ligą? Na nebent žmogus kokiame vienkemyje ar izoliaturiuje gyvena ir realaus pasaulio nemato. Mano vyras turėjo besimtomį Covidą, o aš net neužsikrėčiau. Bet vis tiek niekada nedrįsčiau neigti Covid ligos egzistavimo. Turim ir palaidotą giminaitį nuo šios ligos, dar 3 su sunkia forma ligoninėje gulėjo. 40 m. pusseserė 2 savaites komoje prabuvusi su pažeistais plaučiais jau pusę metų kankinasi po ligos. Va dabar ir dukters auklėtoja jau antra savaitė ligoninėje su Covidu. Na bet galima pafantazuot, kad tiesiog su slogyte išvažiavo į SPA procedūras Covidiniam skyriuje
Zuikeli parašė:
Matyt tik išskirtiniams žmonėms visur ir visada pripaišo Covidą, ane? 😀😀😀 vat aš norėčiau, kad man kas jį pripaišytų, bet aš nesu išskirtinė. Sergu antra savaitė, simptomai to jūsų gripo-covido, net skonis ir kvapas dingę buvo, visi testai neigiami, gydytojai patys nesupranta, kas man yra 😅😅😅 tai nu blemba, kodėl manęs, paprasto, žmogelio nepaima į tą statistiką?? Nu kuom aš blogesnė? Gal žinote jūs, pagal ką žmones atsirenka?
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai