Diskusija perkelta iš kitos temos
avietuke parašė:
Kol narkozė baigia veikti vaikutį atneša pamaitinti ir išneša. Atiduoda kai jau pilnai atsistojate ant kojų. Vyras gali likti, jei išsiperkate palatą.
Narkozė? Ar nejautra?
Cezario pjūvis yra chirurginė operacija, kurios metu vaisius išimamas atlikus pjūvį per pilvo sieną ir gimdą. Skaityti
visą straipsnįDiskusija perkelta iš kitos temos
avietuke parašė:
Kol narkozė baigia veikti vaikutį atneša pamaitinti ir išneša. Atiduoda kai jau pilnai atsistojate ant kojų. Vyras gali likti, jei išsiperkate palatą.
Narkozė? Ar nejautra?
avietuke parašė:
Vaikutis nebūna šalia mamos visada?
Sviesa30 parašė:
Ne nebūna, kol nepraeina pilnai narkozė/nejautra.
Sviesa30 parašė:
Narkozė? Ar nejautra?
Gali būti tiek narkozė, tiek nejautra.
abiem atvejais kol pilnai neatsigaunama vaikučio neduoda. Atneša pamaitinti ir išneša
Sviesa30 parašė:
Priklauso nuo jūsų būklės ir to, ar kas nors dar bus kartu, nes tikrai nepribėgios pas jus, kad pasirūpintų vaiku. Jei bus, gali ir palikti. Pirmų trijų nepaliko, nes tvarka tokia buvo. Dukrą su manim paliko iš karto. (Jie visi Klaipėdoje gimė). Mažiuką Kaune išnešė, nes bijojo mano kraujavimo (po 5 CP), tai į meškučių palatą, kur galima būti su vaiku, nevežė.
Omg, dabar tai bijau, nenoriu kad vaiką paiimtų, noriu kad visada būtų šalia
Eina sau, kažkaip UK viskas papraščiau buvo, nuo pat vaiko gimimo iki išvažiavimo iš ligoninės jis buvo šalia, nors vyrui neleido nakčiai likti. Paliko mygtuką kad pakviesti ateidavo visada kai pakviesdavau, kad padėtų ir paduotų.
Sviesa30 parašė:
Omg, dabar tai bijau, nenoriu kad vaiką paiimtų, noriu kad visada būtų šalia![]()
Nu nebūtinai paims, viskaa nuo situacijos ir sakyčiau nuo miesto ir nuo jūsų pačios pozicijos paaiškinimų ir galimybės vyrui likt.
Sviesa30 parašė:
Kaip viskas vyksta LT po CP ? Pirmajį turėjau uk, dabar laukiuosi ir manau bus cp vėl. Kiek laiko laiko ligoninėje? Kokia priežiūra? Pagalba?
Ketvirtadienį CP, paleido sekmadienį. Iškart ištraukę davė pažįst, tada nunešė vyrui į pooperacinę. Pirmą dieną vaikas buvo kartu iki nakties, tada išvažiavo vyras (negalėjo likti nakčiai dėl kito vaiko), tai ir vaiką išvežė. Jei būtų likęs, tai ir vaiką būtų palikę. Ryte, kai tik mane pastatė ant kojų, nuėjau vaiko pasiimt, nuo tada buvo kartu su manim. Padėti su vaiku nelabai kas padėjo, bet aš ir neprašiau, nereikėjo man pagalbos, vaikas nuolat žindo šalia manęs gulėdamas, ir tiek. Čia Vilniuj Antakalny prieš 2 metus, bet turbūt nelabai kas pasikeitė.
Gabrinda parašė:
Sveikos. CP turėjau 2015(buvau jauna,klubai siauri , sakė būčiau nepagimdžiusi) . Ar galiu dabar su antru nėštumų tikėtis kad pasiulys CP? Skaičiau jog jeigu pirmas…
Man įrašyta, kad kliniškai siauras dubuo, buvo extra cp. Klausiau ginekologės ar antras būtų tada irgi cp, tai sakė vistiek būtų pirmiausia bandoma natūraliai.
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai