Laimutė. parašė:
Sveikos. Per visą gyvenimą, kiek reikėjo deklaruoti pajamas, netekę sumokėti valstybei. Dirbu samdomą darbą, esu soc drausta. Šį kart užėjus ant deklaracijos, man r…
Man tas pat praeitais metais mokejau,70€ šiemet jau virš šimto, 🙈
Laimutė. parašė:
Sveikos. Per visą gyvenimą, kiek reikėjo deklaruoti pajamas, netekę sumokėti valstybei. Dirbu samdomą darbą, esu soc drausta. Šį kart užėjus ant deklaracijos, man r…
Man tas pat praeitais metais mokejau,70€ šiemet jau virš šimto, 🙈
GitaP. parašė:
Sveikutes iėjus i deklaracija man išvis nerodo 2019m preliminarios deklaracijos,ka daryti ?
Dabar nauja forma, virsuj matysit deklaracija 2019 metai ir melynas gaublis, spausti reikia ant gaublio.
Laimutė. parašė:
Viskas deklaracijoi yra uzpildyta, duomenys pateikia visos istaigos, nieks ten ranka nieko neiraso, kad butu kokia klaida ar neteisingai uzpildyta.
Nebent pacios istaigos metinei ataskaitoj padare klaidas.
Bet buna taip, kad reikia grazinti, jeigu pajamos buvo kintancios, jeigu keitesi darbas ta pati menesi ir taikytas NPD, jeigu dirbama buvo ir gaunama daleiskim vaiko prieziuros ismoka, jeigu buvo parduotas turtas ir t.t
GitaP. parašė:
nu papasakokit cia grazinsiu ar gausiu?
Tai iki galo daeikit. Jeigu bus Moketina tai jus turit sumoketi, jeigu graxintina jums grazins.
Jolanta-K@J mama parašė:
Tai iki galo daeikit. Jeigu bus Moketina tai jus turit sumoketi, jeigu graxintina
GitaP. parašė:
Na manau aisku.
GitaP. parašė:
nu papasakokit cia grazinsiu ar gausiu?
paspaudus ant preliminarios deklaracijos iskart ismeta grazintina suma ar sumoketi reikes.
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai