Kategoriška parašė:
Ar kam pavyko deklaruotis internetu? Man jau kokias dvi savaites neuzkrauna vedlioka daryt? Noriu greiciau sumoket mokescius. Gal patarsite kas?
Bandykit jungtis per kita narsykle.
Kategoriška parašė:
Ar kam pavyko deklaruotis internetu? Man jau kokias dvi savaites neuzkrauna vedlioka daryt? Noriu greiciau sumoket mokescius. Gal patarsite kas?
Kategoriška parašė:
Pavyko ir pačią pirmą dieną, ir keliems pildžiau, būna neužkrauna, atnaujinu ir puikaii užkrauna
Kategoriška parašė:
Kitą prietaisą pasijunk, būna ne visi paveža
Jolanta-K@J mama parašė:
Auksinis patarimas, aciu labai
Mozilla neuzkrove, Opera is pirmo karto
Lyg ir deklaravau, bet siandien prisijungus nieko nematau, kad butu priimta ar dar palaukt reikia?
Kategoriška parašė:
Auksinis patarimas, aciu labaiMozilla neuzkrove, Opera is pirmo karto
Lyg ir deklaravau, bet siandien prisijungus nieko nematau, kad butu priimta ar dar pala…
Ziurekit prie pateiktu dokumentu ir formu.
Figa parašė:
Sveiki.
Gal kas gali patarti, kaip deklaruoti už mokslus sumokėtą sumą, kurioj vietoj gali…
Ten kur apie mazinancias islaidas
Aida1118 parašė:
Sveiki, deklapravau pajamas pirmąją savaitę. Kaip žinoti, kad teisingai užpildyta viskas ir galiu laukti pinigų ? visi aplinkui jau gavo ?!
Na tikrai abejoju, kad visi gavo
Aš pvz negavau dar, ir tikrai anksti panikuoti. Ten patvirtinus turėjo rašyti, kad grąžinama suma tokia ir tokia. Jeigu sąskaitos nr nurodytas geras tai laukit pinigėlių
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai