kas ten netikėjo, kad yra mamų, kurios nesupranta, kad vaikas badauja? Va aptikau tokį str pasirodo, tokių tikrai yra..
mamoszurnalas.lt/kudikis-nepriauga-svorio-naktines-slaugytojos-patarimai/
kas ten netikėjo, kad yra mamų, kurios nesupranta, kad vaikas badauja? Va aptikau tokį str pasirodo, tokių tikrai yra..
mamoszurnalas.lt/kudikis-nepriauga-svorio-naktines-slaugytojos-patarimai/
akselandra parašė:
kas ten netikėjo, kad yra mamų, kurios nesupranta, kad vaikas badauja? Va aptikau tokį str pasirodo, tokių tikrai yra..![]()
Geras straipsnis
Niuni parašė:
Nesuprantu ko cia nesuprasticia forumas "Pasipykim" kuriame ir vyksta ivairios diskusijos, nukrypimai nuo temos cionais.
Tiesiog daugiausia cia kalbama apie zindyma, nors realiam pasaulyje, ne forumuose, apie tai praktiskai nekalbama, nes niekam neidomu. Dazniau kalbama apie vaiku/kudikiu mityba, auklejima, pacias aukles, darzelius, mokyklas. Gi zindymas tokia maza vaiko gyvenime dali sudaro, o tiek daug cia diskusiju susilaukia.
akselandra parašė:
kas ten netikėjo, kad yra mamų, kurios nesupranta, kad vaikas badauja? Va aptikau tokį str pasirodo, tokių tikrai yra..![]()
Kas ta straipsni parase?
mamos kazkokios atpasakojimas ka pasakojo slaugytoja
rimta lb
snaigė3 parašė:
Nebūtina užstoti, užtektų, jei savo nuomonę pasilaikytumėte sau. Ir nevadovautumėt nepžįstamoms moterims, ką joms daryti su savo krūtimis
Lia lia lia, kur noriu nuomone ten reiskiu, ir nekas nenurodines man ka ir kur galiu sakyt, zodzio laisve
na turbūt slaugytoja, dirbanti ligoninėj, gali papasakot įvairių atvejų, nes jų tiesiog daug mato. Bet aišku, čia gali būti ir tiesiog fantazijos vaisius tas straipsnis, niekada negali žinot ;)
žodžiu, tik norėjau pasakyti, kad kai kurios mamos nemaitina vaiko mp ne dėl to, kad nenori/tingi/bijo, kad krūtys nukars/žiūri tik savo interesų. Tai tiek, daugiau šia tema nebediskutuosiu
Gerų jums pykčių!
akselandra parašė:
Kokia baisi dezinformacija
Nuosirdziai tikejausi kitokio jos komentaro. Kaip liudna, kad tike metu pradirbus zmogaus anatomijos ir fiziologijos taip ir neperprato... O po to skundziames, kad kai kur dar sovietines teorijos pluduriuoja. Graudziai liudna
ClipClop parašė:
Lia lia lia, kur noriu nuomone ten reiskiu, ir nekas nenurodines man ka ir kur galiu sakyt, zodzio laisve![]()
Kokia jus pikta moteris.
ClipClop parašė:
Lia lia lia, kur noriu nuomone ten reiskiu, ir nekas nenurodines man ka ir kur galiu sakyt, zodzio laisve![]()
Oho kaip negražiai čia bendraujama
Ce dar gincai forume del maitinimo taip ir lieka internete.... as savo kailiu patyriau, kai mane uzsipuole maitinanti mama vienam draugu gimtadieni, ji buvo pakankamai vyresne uz mane, todel is didziules pagarbos vyriasniam pqtylejau ir neatkirtau grubei. Musu vaikai buvo panasaus amziaus, ji maitino krutim, o as nebe, tai ta vakara buvau tiesiog pritvinus piktu komentaru, nes visiskai as nesikisu i kitu zmoniu gyvenimus ir labai gerbiu tuos kurie susilaiko nuo garsios savo nuomones. Ir apie kaskoki artuma ar prisirisima kalbet apsurdas, kai ta vakara as savo vaiko is ranku nepaleidau, o ji pamaitinus padave savo 18-metei dukrai kuri visa laik priziurejo maziuke, kai mama dalyvavo baliui. Tai apie koki rysi kalbam ir teisiam kitas
18 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai