Chloe8 parašė:
Sakau man tai dabar net šypseną kelia, kai viduj buvo tikrai sunku ir skaudu ir labai didelis nenoras, kad kas "kabintų" tą temą, ar klaustų ar užmestų, nu viduj to…
Skaitau ir tiesiog ašaros kaupiasi. Laikykites ❤️
Chloe8 parašė:
Sakau man tai dabar net šypseną kelia, kai viduj buvo tikrai sunku ir skaudu ir labai didelis nenoras, kad kas "kabintų" tą temą, ar klaustų ar užmestų, nu viduj to…
Chloe8 parašė:
Stiprybės
Pipiriuke parašė:
Sensever parašė:
Stiprybės![]()
Ačiū, viskas gerai
pastoti ir toliau bandom, yra nemažai tokių porų, o visuomenė vis labiau išmoksta būti taktiškesnė. Man buvo įdomus atradimas, kad kai viduje pas mane jau ramu, tada jokie žmonės iš išorės nebeišmuša.
Chloe8 parašė:
Ačiū, viskas geraipastoti ir toliau bandom, yra nemažai tokių porų, o visuomenė vis labiau išmoksta būti taktiškesnė. Man buvo įdomus atradimas, kad kai viduje …
Aš neįsivaizduoju kaip susitvarkyti su šiais jausmais.
Pypacka parašė:
As dabar stimuliuoju pirma cikla clostilbelgyt tabletem, mm nelaukiu 24 d. bet toks jausmas kad jos ateis, manau bandysim antra cikla😊 O tyrimai vyro ir jusu visi g…
Na man clostibygit nepadejo nevyko ovuliacija. Mano tyrimai geri bet mm retai turiu tai ir tu ovuliaciju nebuna. Tai sako daktare bandysim stimuliacijas. Rezervas geras. Tai tikiuosi neprasides vel karantinas nes vel viskas nuplauktu... o jums kai stimuliuoja daznai reik pas daktare eit?
LaMona parašė:
Kitas temas ankščiau sekiau. Po stimuliacijų yr buvę atvejų, kai moterys pastojo. Bet žiūrint kokia nepastojimo priežastis. Jei pks, tada dažnai po stimuliacijų pas…
Priežastis manau jog nevyksta ovuliacija nes mm lb retai turiu. Amh geras. Dar plius vyro morfologija spermos prasta bet sake gydytoja vistiek verta bandyt stimuliacijas ziuret kaip kiausides reaguoja
Ausrytea parašė:
Na man clostibygit nepadejo nevyko ovuliacija. Mano tyrimai geri bet mm retai turiu tai ir tu ovuliaciju nebuna. Tai sako daktare bandysim stimuliacijas. Rezervas g…
O man mm reaguliarios kiekviena mėnesi😊 dar tik viena karta stimuliavom tai viena karta pasirodziau daktarei 12cd, pamatavo gleivine, ir folius, kadangi viskas buvo gerai foliai du gero dydzio tai sako pirma karta bandyk naturaliai gal ovuliuos😊 bet nepavyko nes vakar sulaukiau mm ir antradieni einu pasirodyti ar nera cistu ir bandysim toliau stimuliuoti turbut kazkaip kitaip😊
Pypacka parašė:
O man mm reaguliarios kiekviena mėnesi😊 dar tik viena karta stimuliavom tai viena karta pasirodziau daktarei 12cd, pamatavo gleivine, ir folius, kadangi viskas buvo…
Supratau, na dar tik pradzia tai galbut atras tinkamus vaistus ir uzkibs zirniukas jums🤗 as ir labai tikiuos geru rezultatu nes bandom jau apie 3 metus ie nieko😭😭😭
Ausrytea parašė:
Priežastis manau jog nevyksta ovuliacija nes mm lb retai turiu. Amh geras. Dar plius vyro morfologija spermos prasta bet sake gydytoja vistiek verta bandyt stimulia…
O per tuos metus kibimai buvo?
Ausrytea parašė:
Supratau, na dar tik pradzia tai galbut atras tinkamus vaistus ir uzkibs zirniukas jums🤗 as ir labai tikiuos geru rezultatu nes bandom jau apie 3 metus ie nieko😭😭😭…
Tikiuosi, jei neateis karantinas ir vel viskas nusikels😔 o ka jus jau isbandet per tuos 3 metus?😊
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai