Dangyra parašė:
Sveikos,
Dėkui už pasidalinimą, užjaučiu Jus.
Genetiniai tyrimai nėštumo metu atliekami siekiant nustatyti, ar būsimas kūdikis neturi genetinių ligų. Skaityti
visą straipsnįDangyra parašė:
Sveikos,
Dėkui už pasidalinimą, užjaučiu Jus.
Dangyra parašė:
Sveikos,
Užjaučiu dėl tokios baigties..
Dėkoju, kad dalinatės🎈
umosius parašė:
Sveikos gal galit pasidalinti savo patirtimi jeigu buvote santariškėse pas genetike Egle Butkeviciene?
Viskas normaliai, šiandien buvau 🙂 Patikrino, išmatavo ir paleido 😁
vaivaidusia parašė:
Viskas normaliai, šiandien buvau 🙂 Patikrino, išmatavo ir paleido 😁
bet ejot del su siuntimu genetiko ? ar tiesiog apziurai? nes esu gordejusi kad ji atlaidziai tikrina visus organus vaikucio
umosius parašė:
Sveikos gal galit pasidalinti savo patirtimi jeigu buvote santariškėse pas genetike Egle Butkeviciene?
Aš taip pat šiandien buvau, turėjau siuntimą dėl amžiaus 35 m. ir atlikto IVF. Man gydytoja paliko labai gerą įspūdį. Labai maloni, manau kompetetinga, kantriai atsakinėjo į visus man rūpimus klausimus. Dėl tikrinimo, tai aš nelabai žinau ką turi tikrinti, bet apžiūrinėjo pakankamai ilgai, aprašyme yra pažymėta ir sprando raukšlė ir nosis ir visos kitos kūno dalys, matavo dar galvytę, kūnelio ilgį, pasakė koks vaisiaus svoris. Na man iš visko nepasirodė kad gydytoja nebūtų atidi ar nekompetetinga atlikti savo darbą.
umosius parašė:
bet ejot del su siuntimu genetiko ? ar tiesiog apziurai? nes esu gordejusi kad ji atlaidziai tikrina visus organus vaikucio
Su genetiko siuntimu dėl abiejų amžiaus. Bet aš ir Nipt'ą prieš savaitę pasidariau, tik rezultatų dar laukiu, tai ne taip ir pergyvenu, nes irgi nežinau, ką ir kiek turėjo išmatuoti, bet manau, kas svarbiausia, pažiūrėjo 🙂
umosius parašė:
nes dar girdėjau kad ji visiems nipt tyrima siulondarytis reikia/nereikai
As buvau pas ja, man po echo pasake, kad viskas gerai. Del sventos ramybes pasake, kad galiu pasidaryti nipt is pradziu siule placentoj, o veliau genomama base sveikatos klinokoje. Pasidariau, rado rizika mikrodublikacijai, kuri netgi neaisku, ar bus isreiksta ar ne. Dabar esu po vvt tyrimo ir laukiu atskakymo. Jei galeciau atsukti laika atgal, daryciausi tik pagrindiniams sindromams nustatyti 😊
Bet siaip negaleciau pasakyti, kad ji labai primygtinai siule nipt, na as ir ejau del rizikos kuri sunkiai pritempiama gauti siuntimui (taip ji issireiske pirmo vizito metu), ir ne del amziaus, tai gal pamaciusi gera echo nemate esmes kisti nipt. Gal kitaip siulo toms, kurios is tiesu patenka I rizikos grupe. Siaip bendrai gydytoja paliko nebloga ispudi.
23 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai